Buzz

«This Is 40»: πρώτη εικόνα από τη νέα ταινία του Τζαντ Απατοου

στα 10

Πέντε χρόνια μετά το «Knocked Up», ο Τζαντ Απατοου ξαναπιάνει το νήμα της ιστορίας της Ντέμπι και του Πιτ, της οικογένειας και του δικού του γάμου!

«This Is 40»: πρώτη εικόνα από τη νέα ταινία του Τζαντ Απατοου

Ο Πιτ (Πολ Ραντ) και η Ντέμπι (Λέσλι Μαν) είναι φίλοι μας ήδη από το «Knocked Up»: εκείνη ήταν η αδελφή της Αλισον (Κάθριν Χάιγκλ) κι εκείνος ο άντρας της, τον οποίο η Ντέμπι κόντεψε να απατήσει με τον Τζέισον Σίγκελ.

Τώρα είναι η σειρά τους να πουν την ιστορία τους, μαζί με τα δύο τους παιδιά, τις πραγματικές κόρες του Τζαντ Απατοου και της αληθινής του γυναίκες, Λέσλι Μαν!

Το «This Is 40» εκτυλίσσεται λίγα χρόνια αφότου τελείωσε το «Knocked Up» και βρίσκει τη δισκογραφική εταιρεία του Πιτ ν’ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και το μαγαζί με ρούχα της Ντέμπι (με πωλήτρια τη Μέγκαν Φοξ) να μετατρέπεται στο βασικό έσοδο της οικογένειας.

Η Λεσλι Μαν μίλησε για την ταινία σε συνέντευξή της στους New York Times: «Παρουσιάζει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του γάμου που δε δείχνουν οι ταινίες. Το πώς μεγαλώνουμε. Το πώς δεν καταλαβαίνουμε ακριβώς τι έχει συμβεί απ’ όταν ήμασταν νέοι. Το αν κάνουμε τις σωστές επιλογές. Αν βρισκόμαστε στη σωστή θέση, αν αυτό θα είναι το μέλλον. Ολα εκείνα τα όνειρα που είχαμε μικρότεροι, όλες οι δυνατότητες, όταν σφραγιστείς σ’ ένα γάμο με παιδιά, οι δυνατότητες παραμένουν ή εξαφανίζονται;»

Οι δύο κόρες του Απατοου και της Λέσλι Μαν, η Αϊρις και η Μοντ, 9 και 14 χρόνων, εμφανίζονταν στους ίδιους ρόλους και στο «Knocked Up». Οσο για το ζευγάρι του σκηνοθέτη και της πρωταγωνίστριας, ομολογούν ότι ο 14χρονος γάμος τους φυσικά κι έχει επηρεάσει το σενάριο του «This Is 40»: «Ολες οι καλές στιγμές της ταινίας απεικονίζουν τον Πολ κι εμένα,» λέει η Λέσλι Μαν. «Ολες οι κακές είναι απλώς του Πολ Ραντ και της γυναίκας του!»

Το «This Is 40» ετοιμάζεται για τις αμερικανικές αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου του 2012.

Μέχρι τότε και περιμένοντας περισσότερα υλικά της ταινίας, δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Knocked Up» και σκεφτείτε τι όμορφες ιστορίες ζήσατε εσείς από το 2007 μέχρι σήμερα!