Buzz

Γνώριμα πρόσωπα, γνώριμα συναισθήματα. Τρέιλερ για το «Third Person» του Πολ Χάγκις

στα 10

Τρία ζευγάρια, σε τρεις πόλεις του κόσμου και τα προβλήματά τους, σε μια ακόμη ταινία που δεν μπορεί παρά να θυμίζει το «Crash».

Γνώριμα πρόσωπα, γνώριμα συναισθήματα. Τρέιλερ για το «Third Person» του Πολ Χάγκις

H προηγούμενη ταινία του Πολ Χάγκις ήταν το «Οι Επόμενες Τρεις Μέρες» και τώρα ο αριθμός τρία επιστρέφει στο «Third Person», ένα φιλμ που μοιάζει φτιαγμένο με την «αλάνθαστη» συνατγή του «Crash» της ταινίας του Χάγκις που το 2004 κέρδισε ανέλπιστα το Οσκαρ.

Οι σχέσεις τριών ζευγαριών σε τρεις διαφορετικές πόλεις του πλανήτη, συνδέονται σε ένα κινηματογραφικό παζλ που εκ πρώτης όψεως μοιάζει να μην συνδέεται, αλλά υποθέτουμε μέχρι οι κορώνες του δράματος να φτάσουν στο απόγειό τους, όλα θα ενωθούν με κάποιο τρόπο. Εξ αρχής το μόνο κοινό σε αυτές τις τρεις ερωτικές ιστορίες είναι η ύπαρξη ενός τρίτου προσώπου (όχι απαραίτητα με την ερωτική έννοια), αλλά με έναν τρόπο που είναι αναμφίβολα καθοριστικός.

Στη Ρώμη, τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι το φιλμ συγκεντρώνει ένα αληθινά εντυπωσιακό καστ, που περιλαμβάνει τους Λίαμ Νίσον, Μίλα Κούνις, Εντριεν Μπρόντι, Τζέιμς Φράνκο, Ολίβια Ουάιλντ. Κιμ Μπέισιντζερ, Μαρία Μπέλο κι απ΄ότι μπορείτε να δείτε πιο κάτω, την γνωστή, υπερβολική συναισθηματική παλέτα του σκηνοθέτη του.

To φιλμ έκανε την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ του Τορόντο και θα συμμετάσχει και σε αυτό της Tribeca πριν την έξοδο του στις αμερικάνικες αίθουσες το καλοκαίρι.Δείτε πιο κάτω το πρώτο τρέιλερ.