Buzz

Τίλντα-Τζούλιαν-Αλμοδόβαρ: Πρώτο τρέιλερ για το «The Room Next Door»

στα 10

Πρώτο τρέιλερ - χωρίς λόγια - για την πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ που ετοιμάζεται για την παγκόσμια πρεμιέρα της στο 81 Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Τίλντα-Τζούλιαν-Αλμοδόβαρ: Πρώτο τρέιλερ για το «The Room Next Door»

Η Ινγκριντ και η Μάρθα ήταν καλές φίλες όταν ήταν νέες και εργάζονταν μαζί στο ίδιο περιοδικό. Τα χρόνια πέρασαν, η Ινγκριντ έγινε συγγραφέας ενώ η Μάρθα πολεμική ανταποκριτής. Η ζωή τις χώρισε, αλλά η ζωή θα τις ενώσει ξανά κάτω από μια περίεργα γλυκιά συνθήκη.

Αυτά είναι όσα ξέρουμε για το «The Room Next Door» του Πέδρο Αλμοδόβαρ, με την Τζούλιαν Μουρ και την Τίλντα Σουίντον. Το πρώτο τρέιλερ τα επιβεβαιώνει, χωρίς ωστόσο να προδίδει ούτε στιγμή το γεγονός ότι πρόκειται για την πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Ισπανού δημιουργού.

Η μουσική του Αλμπέρτο Ιγκλέσιας, μνήμες από πολλές ταινίες του Πέδρο Αλμόδοβαρ με πιο χαρακτηριστική αυτή από το «Μίλα της» με τις πολύχρωμες ξαπλώστρες και τα δύο πρόσωπα - σαν καμβάδες - της Μουρ και της Σουίντον σε μια σαν σύγχρονη «Περσόνα», είναι όσα το μικρό λυρικό τρέιλερ επιβεβαιώνει.

the room next door