Φεστιβάλ / Βραβεία

Τι ζώο θα ήθελες να είσαι; Δυο σκηνές από το «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου

στα 10

Μερικές εικόνες από την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, λίγο μετά την πρώτη της προβολή στις Κάννες.

Τι ζώο θα ήθελες να είσαι; Δυο σκηνές από το «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου

Ηταν η πιο αναμενόμενη ταινία του φεστιβάλ, είναι ήδη μια από τις πλέον συζητημένες. Τo «The Lobster» όχι μόνο επιβεβαίωσε την θέση του Γιώργου Λάνθιμου ως ένας από του πιο ενδιαφέροντες Ευρωπαίους δημιουργούς των ημερών μας, αλλά κάπως λίγο πιο απρόβλεπτα ανέδειξε και την ρομαντική πλευρά του.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για την ταινία

Είχαμε ήδη δει ένα πολύ μικρό απόσπασμα από μια σκηνή του φιλμ, τώρα μπορούμε να την απολαύσουμε ολόκληρη, ακούγοντας την Ρέιτσελ Γουάις να εξηγεί πως εκείνη κι ο Κόλιν Φάρελ δημιούργησαν έναν κώδικά για να επικοινωνούν δίχως κανείς από τους μοναχικούς που ζουν στο δάσος να αντιληφθεί τι λένε, για να κρύψουν την αγάπη τους αφού είναι απαγορευμένη.

Διαβάστε όσα είπαν ο Γιώργος Λάνθιμος και οι ηθοποιοί του στη συνέντευξη Τύπου του «The Lobster»

Στο δεύτερο καινούριο κλιπ, ο Μπέν Γουίσο, ο Κόλιν Φάρελ κι ο Τζόν Σι Ράιλι κουβεντιάζουν σε ένα παγκάκι για το ποιο ζώο θα ήθελαν να είναι και διαφωνούν γιατί το να γίνεις παπαγάλος όταν ψευδίζεις δεν είναι καλή ιδέα, όπως άλλωστε και το να είσαι αστακός.

Δείτε τα πιο κάτω.



To 68o Φεστιβάλ Καννών διεξάγεται από τις 13 έως τις 24 Μαΐου. Τo Flix βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν, τη στιγμή που συμβαίνουν στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς.