Buzz

«Ο Φάρος» του Ρόμπερτ Εγκερς γίνεται manga από τον Τζούντζι Ιτο

στα 10

Ο συγγραφέας του «Uzumaki» θα δημιουργήσει ένα 8σέλιδο manga για γιορτάσει την κυκλοφορία της ταινίας στις ιαπωνικές αίθουσες τον Ιούλιο.

«Ο Φάρος» του Ρόμπερτ Εγκερς γίνεται manga από τον Τζούντζι Ιτο

Η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του σκηνοθέτη του «The Witch» Ρόμπερτ Εγκερς, «Ο Φάρος», ήταν να κάνει την πρεμιέρα της στη Ιαπωνία πέρσι, αλλά η προβολή της ακυρώθηκε λόγω πανδημίας. Ετσι η κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες μετατέθηκε για τις 9 Ιουλίου 2021 και για να το γιορτάσουν ένας από τους πιο επιδραστικούς Ιάπωνες καλλιτέχνες manga, ο Τζούντζι Ιτο, θα ετοιμάσει ένα 8σέλιδο manga όπου θα εξηγεί την ιστορία της ταινίας και θα διανέμεται δωρεάν σε όσους αγοράσουν το εισιτήριό τους.

Διαβάστε ακόμα: Το νέο τρέιλερ του «Candyman» σε προκαλεί να πεις το όνομά του, αν τολμάς

lighthouse 607

Δεν είναι παράλογο που ο Ιτο επέλεξε τον κοσμικό τρόμο του «Φάρου» για να το μεταφέρει σε manga μιας και το πιο διάσημό του έργο, το «Uzumaki», μοιράζεται κάποια από τα θέματα αυτά, με τους κατοίκους μιας μικρής παραθαλάσσιας πόλης, την Κουρόζου-τσο, να πέφτουν θύματα μιας κατάρας η οποία κάνει διάφορα πράγματα να παίρνουν σπιράλ σχήμα, από τα δέντρα και τα σύννεφα μέχρι και τα σώματά τους. Το «Uzumaki» θα μεταφερθεί στην τηλεόραση ως μια μίνι σειρά κινουμένων σχεδίων τεσσάρων επεισοδίων με τον συνθέτη του «Herditary» Κόλιν Στέτσον να αναλαμβάνει το soundtrack. Η σειρά θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2022 αλλά ήδη μπορούμε να πάρουμε μια μικρή γεύση από το teaser παρακάτω.