Industry

Δείτε πρώτοι τον «Αρχάριο»: θα βγείτε και... χτενισμένοι

στα 10

Το Flix και η Tanweer σας καλούν στην avant premiere του «Αρχάριου» με Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Αν Χάθαγουεϊ - και με την ευκαιρία, σας κάνουν δώρο και hair styling tips.

Flix Team
Δείτε πρώτοι τον «Αρχάριο»: θα βγείτε και... χτενισμένοι

Τα 70 είναι τα νέα 20! Γι' αυτό, αν βρίσκεστε κάπου ανάμεσα σ' αυτές τις δύο ηλικίες, ο «Αρχάριος» της Νάνσι Μάγιερς είναι η ταινία σας. Ο Μπεν Γουίτακερ είναι ένας 70χρονος χήρος, ο οποίος ανακαλύπτει ότι η σύνταξη δεν είναι αυτό που περίμενε. Αρπάζοντας την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, βρίσκει δουλειά ως εκπαιδευόμενος σε μια ιστοσελίδα μόδας, την οποία έχει ιδρύσει και διευθύνει η Τζουλς Οστιν που χρειάζεται απεγνωσμένα κάποιον να τη βοηθήσει, παρότι ποτέ δε θα το παραδεχόταν.

intern 607

Οι βραβευμένοι με Οσκαρ Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Αν Χάθαγουεϊ συμπρωταγωνιστούν στην ταινία της Warner Bros. Pictures, «Ο Αρχάριος» («The Intern»), σε σκηνοθεσία της υποψήφιας για Οσκαρ Νάνσι Μάγιερς («It’s Complicated», «Something’s Gotta Give», «The Holiday») κι είναι κι οι τρεις αποφασισμένοι να μας πείσουν ότι η... εμπειρία δε φεύγει ποτέ απ' τη μόδα.

intern 607

«Οι σχέσεις ήταν ανέκαθεν οι βασικοί άξονες στις ταινίες μου, αλλά όχι μόνο οι ερωτικές. Οταν σκέφτηκα την ιστορία ενός μεγαλύτερου άνδρα που βρίσκει δουλειά ως εκπαιδευόμενος σε μια start-up, συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να αναπτύξω μια ερωτική ιστορία με την παραδοσιακή έννοια του όρου. Επρεπε να είναι μια ιστορία δεσμών και φιλίας μεταξύ δύο ανθρώπων που υπό διαφορετικές συνθήκες μπορεί να μην γνωρίζονταν ποτέ,» λέει η Μάγιερς. Η ταινία πραγματεύεται και μια ακόμη πτυχή της καθημερινότητάς μας που συμβάλλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση της ταυτότητάς μας: τη δουλειά. Η πρώτη ατάκα της ταινίας, που αντηχεί ένα απόφθεγμα του Φρόιντ τα λέει όλα: «αγάπη και δουλειά, δουλειά και αγάπη. Αυτό και τίποτε άλλο.» Η σκηνοθέτης λέει σχετικά, «Πιστεύω ότι το να έχει κάποιος ένα σκοπό στη ζωή του και να χαίρει της εκτίμησης των άλλων είναι εξίσου βασικές ανάγκες με το να αγαπάς και να σε αγαπούν.»

intern 607

Το Flix και η Tanweer σάς χαρίζουν διπλές προσκλήσεις για να δείτε πρώτοι τον «Αρχάριο» την Τρίτη, 6 Οκτωβρίου, στις 20.00, στα Village Cinemas, στο The Mall Athens. Και για να είστε... έτοιμοι για όλα, μια ώρα πριν, στις 19.00, σάς περιμένουμε στο χώρο της πρεμιέρας για smart hair styling tips από professional hair stylists! Για να διεκδικήσετε μια διπλή πρόσκληση για ολόκληρο το event και την προβολή, μπείτε στη σελίδα του Flix στο facebook, κάντε share, like ή αφήστε το σχόλιό σας στο post και μπείτε στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου και οι νικητές της κλήρωσης θα ειδοποιηθούν στο facebook.

«Ο Αρχάριος» θα βγει στις αίθουσες την Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου, από την Tanweer. Διαβάστε και δείτε περισσότερα για την ταινία εδώ.

Διαβάστε ακόμη: