Buzz

The Hunger Games. Περισσότερες νέες φωτογραφίες!

στα 10

Εχοντας ήδη ξεπεράσει το ρεκόρ του «The Twilight Saga: Eclipse» στην προπώληση εισιτηρίων, το «The Hunger Games» φιλοδοξεί να γράψει ιστορία. Δείτε νέες φωτογραφίες από την ταινία και διαπιστώστε από μόνοι σας αν αυτό θα είναι το blockbuster hit του 2012!

The Hunger Games. Περισσότερες νέες φωτογραφίες!

Η κινηματογραφική μεταφορά του «The Hunger Games», του best-seller της Σούζαν Κόλινς είναι έτσι κι αλλιώς μια από τις πιο πολυανεμενόμενες ταινίες του 2012. Από το φθινόπωρο που μας δίνει με το σταγονόμετρο εικόνα για το πώς θα μοιάζει το τελικό αποτέλεσμα, το φανατικό κοινό των βιβλίων ανυπομονεί.

Πρώτες φωτογραφίες, νέες φωτογραφίες, πόστερ, νέο πόστερ, trailer, νέο trailer, χάρτης του Πάνεμ και δεκάδες άλλες λεπτομέρειες διοχετεύτηκαν στο Internet το τελευταίο εξάμηνο, διδάσκοντας πώς χτίζονται τα blockbusters και οι διαφημιστικές καμπάνιες τους.

Δεν παραπονούμαστε, καθώς καταβροχθίσαμε τα βιβλία στις καλοκαιρινές μας διακοπές και περιμένουμε κι εμείς τις περιπέτειες της 16χρονης Κάτνις Εβερντιν με ενθουσιασμό. Ελπίζουμε η σκηνοθεσία του Γκάρι Ρος, συντελεστές και καστ να δικαιώσουν την φαντασία της Κόλινς - κάτι που, κακά τα ψέματα, μοιάζει ακατόρθωτο.

Διαβάστε τα πάντα για τους «Αγώνες Πείνας» εδώ και χαζέψτε τις νέες φωτογραφίες στο gallery για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Tags: Hunger Games