Buzz

It's showtime! Τρέιλερ για το «The Greatest Showman» με τους Χιου Τζάκμαν και Ζακ Εφρον

στα 10

«Κάνεις δεν έκανε άλλαξε τον κόσμο, όντας ίδιος με όλους τους άλλους» πρεσβεύει το μιούζικαλ του Μάικλ Γκρέισι, που θέλει να κάνει τη διαφορά.

It's showtime! Τρέιλερ για το «The Greatest Showman» με τους Χιου Τζάκμαν και Ζακ Εφρον

Ο Χιου Τζάκμαν έχει αποδείξει ήδη ότι ξέρει να τραγουδά και να χορεύει, αλλά στην καινούρια του ταινία βάζει τον στόχο ακόμη πιο ψηλά, θέλοντας να γίνει «The Greatest Showman» υποδυόμενος τον Φινέα Τέιλορ Μπάρναμ, τον άνθρωπο o οποίος –αν πιστέψουμε την ταινία-, εφεύρε την showbiz.

Η ιστορία βασίζεται στην πραγματική ζωή του Φινέα Τέιλορ Μπάρναμ, θρυλικού Αμερικανού showman, φαρσέρ, επιχειρηματία, ιδιοκτήτη τσίρκου και… πολιτικού των μέσω του 19ου αιώνα, που ερωτεύτηκε παράφορα την τραγουδίστρια της όπερας Τζένι Λιντ, γνωστή και ως «Αηδόνι από τη Σουηδία». Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Μάικλ Γκρέισι που, ως τώρα, έχει δουλέψει κυρίως στα ειδικά εφέ και στη διαφήμιση, ενώ τα (πρωτότυπα) τραγούδια θα γράψουν οι Μπόνι ΜακΚι, Τζέικ Σιρ, Μπράιαν Λέιπιν και οι Τζάστιν Πολ (με το «La La Land» να είναι μια από τις ταινίες στις οποίες δούλεψε πρόσφατα) και Μπενζ Πέιζεκ.

Δείτε ακόμη: Pitches... please! Τρέιλερ για το «Pitch Perfect 3»

the greatest showman 607

Δίπλα στον Χιου Τζάκμαν πρωταγωνιστούν οι Ζακ Εφρον, Μισέλ Γουίλιαμς, Ρεμπέκα Φέργκιουσον και Ζεντάγια και το πρώτο τρέιλερ που μπορείτε να δείτε πιο κάτω, είναι ταυτόχρονα θεαματικό και πολιτικά υπέρ της διαφορετικότητας. Απολαύστε!


Δείτε ακόμη: