Buzz

Ο Κρις Πρατ είναι η φωνή του Γκάρφιλντ στο «The Garfield Movie»

στα 10

Ο αγαπημένος μας γάτος που που λατρεύει τα λαζάνια και μισεί της Δευτέρες έρχεται στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2024.

Ο Κρις Πρατ είναι η φωνή του Γκάρφιλντ στο «The Garfield Movie»

Ο Κρις Πρατ φαίνεται πως το έβαλε σκοπό να χαρίσει τη φωνή του στους παλιούς αγαπημένους και εμβληματικούς χαρακτήρες των παιδικών μας χρόνων. Νωρίτερα φέτος δάνεισε τη φωνή του στον Μάριο στην ταινία «The Super Mario Bros. Η Ταινία», κάτι που έκανε αρκετούς φανς να αντιδράσουν, αν και τελικά κατάφερε να γίνει μια από τις πιο πετυχημένες εισπρακτικά ταινίες του 2023, κερδίζοντας πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Τώρα επιστρέφει στο animation για να δώσει την φωνή του στην αγαπημένη σε όλους μας πορτοκαλί γάτα που λατρεύει τα λαζάνια και μισεί της Δευτέρες, τον Γκάρφιλντ. Στην ταινία με τίτλο «The Garfield Movie», σε παραγωγή του στούντιο της Sony, ο Γκάρφιλντ επανενώνεται με τον εδώ και χρόνια χαμένο πατέρα του και μαζί ξεκινούν μια τρελή περιπέτεια.

Διαβάστε ακόμα: Οι φωνούλες μέσα στο μυαλό μας παθαίνουν κρίση άγχους στο πρώτο τρέιλερ του «Inside Out 2»

the garfield movie

Πέρα από τον Πρατ τις φωνές τους στην ταινία δανείζουν και οι Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Χάνα Γουάντινγκχαμ, Βιγκ Ρέιμς, Νίκολας Χουλτ, Σέσιλι Στρονγκ, Χάρβεϊ Γκουίλεν, Μπρεντ Γκολντστιν και Μπόουεν Γιανγκ. Την σκηνοθεσία της ταινίας την έχει κάνει ο Μαρκ Ντίνταλ του οποίου η τελευταία ταινία ήταν το «Chicken Little» το 2005 και πριν από αυτή το «The Emperor’s New Groove» το 2000.

Το «The Garfield Movie» αναμένεται στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2024.