Buzz

Ο Τοντ Φιλντ θα παρουσιάσει μια ταινία μικρού μήκους βασισμένη στο «Tar» στη Berlinale

στα 10

Με τίτλο «The Foundation» η μικρού μήκους ταινία επανενώνει τον Φιλντ με την Κέιτ Μπλάνσετ και το υπόλοιπο συνεργείο της ταινίας.

Ο Τοντ Φιλντ θα παρουσιάσει μια ταινία μικρού μήκους βασισμένη στο «Tar» στη Berlinale

Ο Τοντ Φιλντ δεν είναι έτοιμος να αποχωριστεί ακόμα το «Tar». Και λογικό, αφού η πρώτη του ταινία μετά από 16 χρόνια κατάφερε να κερδίσει το κοινό και τους κριτικούς από την πρώτη στιγμή που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας, σαρώνοντας μέχρι στιγμής τα βραβεία.

Πρόσφατα μάλιστα ο Φιλντ κυκλοφόρησε ένα μουσικό βίντεο, το «Mortar», το ανατριχιαστικά συναισθηματικά δυνατό κομμάτι, με τη υπογραφή της Χίλντουρ Γκουναντότιρ, που ξεχωρίζει τώρα περισσότερο χάρη στην εντυπωσιακή αυτή ταινία μικρού μήκους. Ο σκηνοθέτης επανενώνεται με το καστ του της ταινίας, συμπεριλαμβανομένης και της Κέιτ Μπλάνσετ, για να δημιουργήσει μια αξέχαστη εμπειρία θέασης.

Διαβάστε ακόμα: Η Ενωση Κριτικών Νέας Υόρκης ψηφίζει το «Tár» του Τοντ Φιλντ ως καλύτερη ταινία του 2022

tar

Και σύμφωνα με το πρόγραμμα του Φεστιβάλ του Βερολίνου, ο Φιλντ θα παρουσιάσει σε αυτό τον Φεβρουάριο μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο «The Foundation». Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τη διάρκεια ή την πλοκή της μικρού μήκους ταινίας, αλλά το καστ και το συνεργείο του «Tar» θα είναι στην προβολή της Μπερλινάλε, οπότε πιστεύουμε πως το «The Foundation» θα είναι κάτι περισσότερο από μια διαγραμμένη σκηνή από την αρχική ταινία.

To Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου Berlinale θα πραγματοποιηθεί από τις 16 Φεβρουαρίου 2023 ως τις 26 Φεβρουαρίου 2023.