Buzz

The Ender is here: Πρώτα πλάνα από το «Ender's Game»

στα 10

Είναι ένα από τα φιλμ που φιλοδοξούν να διεκδικήσουν την προσοχή του young adult κοινού παγκοσμίως. Εν αναμονή του τρέιλερ, δείτε τα πρώτα πλάνα από το φιλμ.

The Ender is here: Πρώτα πλάνα από το «Ender's Game»

Το «Ender's Game» όπως και η σειρά των βιβλίων που ακολούθησαν είναι γραμμένα από τον Ορσον Σκοτ Καρντ και είναι τοποθετημένο στο μέλλον, μετά από χρόνια πολέμων των κατοίκων της γης με μια εξωγήινη φυλή.

Η ιστορία ακολουθεί μια ομάδα από παιδιά (και κυρίως τον Αντριου “Ender” Γουίγκιν) που εκπαιδεύονται ως μελλοντικοί ηγέτες του διαστημικού μας στόλου. Με τον Ασα Μπάτερφιλντ στον κεντρικό ρόλο και βετεράνους ηθοποιούς όπως ο Χάρισον Φορντ και ο Μπεν Κίνγκσλεϊ να τον πλαισιώνουν, το φιλμ έχει ήδη αρχίσει να χτίζει την ταυτότητα του, ακόμη κι αν μεσολαβεί ακόμη πολύς καιρός ως την έξοδό του στις αίθουσες τον Νοέμβριο.

Το τρέιλερ θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, όμως ο Χάρισον Φορντ και ο νεαρός Εϊσα Μπάτερφιλντ προλογίζουν ένα πρώτο μοντάζ από πλάνα του φιλμ που μας ανοίγουν την όρεξη. Βεβαίως υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με τον συγγραφέα του βιβλίου και την στάση του απέναντι στα δικαιώματα των gay, όμως όλοι επιμένουν ότι είναι κάτι που δεν αφορά καθόλου στο φιλμ.

Δείτε πιο κάτω τις πρώτες εικόνες

2

2

2

2

2

2


Tags: ender's game