Buzz

«The Bridge»: εγκλημα στη γέφυρα

στα 10

Δεν είναι μόνο το «The Killing» που πήρε διαβατήριο για την Αμερικάνικη τηλεόραση. Το δανέζικο «Broen», μεταφέρεται τώρα στα σύνορα του Μεξικό και της Αμερικής.

«The Bridge»: εγκλημα στη γέφυρα

Οι serial killers περνούν λαμπρές μέρες στην μικρή οθόνη με τον «Hannibal» να τρομάζει για τα καλά τους θεατές του, το «Bates Motel» να μας γνωρίζει καλύτερα έναν μυθικό δολοφόνο του σινεμά και σειρές όπως το «Killing» ή το «Dexter» να επιστρέφουν και καινούριες όπως το «True Detective» να ετοιμάζονται.

Το «The Bridge» που θα κάνει την πρεμιέρα του σε λίγες μέρες στο FX έρχεται από την νέα, αλλά δυναμική παράδοση των σκανδιναβικών θρίλερ. Η πρωτότυπη σειρά γυρισμένη για την δανέζικη τηλεόραση ξεκινούσε όταν το πτώμα μιας γυναίκας βρισκόταν στη μέση μιας γέφυρας που ενώνει την Δανία με τη Σουηδία και δυο αστυνομικοί από τις δύο χώρες αναλαμβάνουν να βρουν τον ένοχο σε μια υπόθεση που είναι πολύ πιο πολύπλοκη απ ότι αρχικά φαίνεται.

Στην αμερικάνικη εκδοχή της, όλα ξεκινούν επίσης από ένα πτώμα, το οποίο βρίσκεται στα σύνορα, ανάμεσα στο Ελ Πάσο του Τέξας και του Χουάρεζ του Μεξικό. Μια ντετέκτιβ από την αμερικάνικη πλευρά κι ένας συνάδελφός της από την γειτονική χώρα, θα πρέπει να συνεργαστούν για να βρουν την λύση στο μυστήριο της ταυτότητας ενός δολοφόνου που δεν αρκείται σε έναν μόνο φόνο κι έχει μια μάλλον δημιουργική πλευρά.

Η Νταϊαάν Κρούγκερ και ο Ντέμιαν Μπισίρ πρωταγωνιστούν στην σειρά της οποίας ο πρώτος κύκλος αποτελείται από 13 επεισόδια, ενώ το πρώτο από αυτά είναι σκηνοθετημένο από τον Χεράρδο Ναράγχο, ο οποίος με το «Miss Bala» απέδειξε ότι ξέρει να χειρίζεται με άνεση μια ιστορία έντασης και δράσης.

H σειρά ξεκινά την προβολή της στην Αμερική στις 10 Ιουλίου, ενώ ελάχιστες μέρες αργότερα στις 14 Ιουλίου κάνει πρεμιέρα στο Fox και στην Ελλάδα.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ πιο κάτω, καθώς και το τρέιλερ της πρωτότυπης σειράς για τις όποιες συγκρίσεις.



Περισσότερη «καλή» τηλεόραση εδώ.