Buzz

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι και ο Γούντι Χάρελσον είναι «True Detectives»

στα 10

Το σκοτάδι κατοικεί και στις δύο πλευρές του νόμου σύμφωνα με το πρώτο teaser της καινούριας σειράς του ΗΒΟ «True Detective», που ετοιμάζεται να μας τρομάξει το 2014.

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι και ο Γούντι Χάρελσον είναι «True Detectives»

Δεν είναι μόνο ότι είναι γραμμένο από τον Νικ Πιτσολάτο, έναν από τους σεναριογράφους του «The Killing», ή ότι δείχνει να μεταφέρει κάτι από την ατμόσφαιρα των σκοτεινών nordic noir στους βάλτους της Λουϊζιάνα.

Σκηνοθετημένο από τον Κάρι Φουκουνάγκα του «Χωρίς Ονομα» και της «Τζέιν Εϊρ», φιλοδοξεί να είναι ένα αληθινά ατμοσφαιρικό cop show για το κοινό του καναλιού που σπρώχνει την τηλεόραση μπροστά.

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι και ο Γούντι Χάρελσον είναι δυο ντετέκτιβ της αστυνομίας των οποίων η πορεία κινείται παράλληλα ή έρχεται σε σύγκρουση στην διάρκεια της έρευνας για έναν serial killer του οποίου η δράση του κρατά δεκαεφτά ολόκληρα χρόνια.

Ο πρώτος του φόνος συνέβη το 1995 και οι δυο αστυνομικοί επιστρέφουν σε αυτόν, όταν η υπόθεση ανοίγει ξανά το 2012, όταν ένα καινούριο έγκλημα δείχνει να είναι έργο του ίδιου ανθρώπου.

Η πρώτη σεζόν που ετοιμάζεται για τις αρχές του 2014 αποτελείται από 8 επεισόδια, σκηνοθετημένα όλο από τον Φουκουνάγκα και το πρώτο teaser δείχνει να μπλέκει το southern gothic των βάλτων της Λουιζιάνα με την ψυχρή ατμόσφαιρα μιας serial killer σειράς και δυο εξαιρετικούς ηθοποιούς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Δείτε το teaser:

true