Buzz

Το «Last Planet» του Τέρενς Μάλικ, λέγεται πλέον «The Way of the Wind»

στα 10

Ενώ το μοντάζ του φιλμ συνεχίζεται, η επιλογή τίτλου ολοκληρώθηκε. Μάλλον!

Το «Last Planet» του Τέρενς Μάλικ, λέγεται πλέον «The Way of the Wind»

Ξέραμε ότι το καινούριο του φιλμ γυριζόταν το καλοκαίρι του 2019 στην Ιταλία, αλλά αυτό ήταν μόνο το ένα μέρος της παραγωγής που περιλάμβανε ανάμεσα σε άλλα επισκέψεις σε χώρες όπως η Ιρλανδία, η Ισλανδία και το Μαρόκο. Τα γυρισματα ολοκληρωθηκαν πρίν το τέλος του 2019 αλλά ο Μάλικ είχε δηλώσει ότι θα χρειαζόταν περισσότερο από έναν χρόνο για να ολοκληρώσει το μοντάζ. Εν τω μεταξύ ανάμεσα σε αυτά που… μόνταρε ήταν κι ο τίτλος που πλέον είναι «The Way of the Wind».

Διαβάστε ακόμη: «The Last Planet» | Στη νέα ταινία του (ακούραστου) Τέρενς Μάλικ πρωταγωνιστεί ο Χριστός

the last planet

«Είναι ένα φιλμ στο οποίο συναντιούνται πολλές διαφορετικές κουλτούρες ηθοποιοί από τη Μέση Ανατολή, τη Γερμανία, αλλά και τεχνικοί από την Ιταλία στα κοστούμια και τα σκηνικά. Το μοντάζ θα μου πάρει τουλάχιστον ένα χρόνο αφού γυρίσαμε ψηφιακά κι έτσι έχουμε πολύ υλικό και πάρα πολλές εικόνες. Η αγαπημένη μου στιγμή σε κάθε ταινία είναι το μοντάζ. Δεν υπάρχει πια η πίεση των γυρισμάτων, ούτε η αβεβαιότητα του αν ο καιρός θα σου επιτρέψει να τα πραγματοποιήσεις».

Διαβάστε ακόμη: Ο Τέρενς Μάλικ βρήκε τον Χριστό, τον Αγιο Πέτρο και τον... Σατανά του

the last planet 607

Το «The Way of the Wind», απ' όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, είναι μια ταινία που αναπαριστά κεφάλαια από τη ζωή του Χριστού μέσα από τις παραβολές των Ευαγγελίων. Ο οσκαρικός ηθοποιός Μαρκ Ράιλανς, ωστόσο, ανέλαβε την... αποκάλυψη, σε συνέντευξη που έδωσε ως προσκεκλημένος στο Φεστιβάλ της Ντοβίλ. Μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι οι πρωταγωνιστές του Τέρενς Μάλικ θα είναι ο Γκέζα Ρέριγκ στο ρόλο του Ιησού (ο Ούγγρος ποιητής που πρωταγωνίστησε συγκλονιστικά στον «Γιο του Σαούλ», ο Ματίας Σχούναρτς στο ρόλο του Αγίου Πέτρου (ο Βέλγος ηθοποιός κρατά ένα ρόλο και στο «A Hidden Life») και ο Μαρκ Ράιλανς, φυσικά, που υποδύεται τον Διάβολο, όχι σε μία, αλλά σε τέσσερις ενσαρκώσεις του!

the last planet 607