Buzz

Τέρμα το φροντιστήριο! Φέρτε μας το «Django»

στα 10

Σταλιά σταλιά κι αχόρταγα λαμβάνουμε ματιές από τη νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, την οποία ήδη αισθανόμαστε ότι γνωρίζουμε σαν παλιό φίλο! Νέες φωτογραφίες των κεντρικών ηρώων κι ένα κλιπ – σύνοψη μάς οδηγούν στην… τελική ευθεία!

Τέρμα το φροντιστήριο! Φέρτε μας το «Django»

Εχουμε αρχίσει ν’ ασχολούμαστε με το «Django Unchained», το πολυαναμενόμενο βίαιο σπαγγέτι γουέστερν του Κουέντιν Ταραντίνο από τον περασμένο Απρίλιο. Αρκετούς μήνες μετά, η παραγωγή μας έχει τροφοδοτήσει με φωτογραφίες, αφίσες, clips, teasers, trailers, ώστε να αισθανόμαστε ότι γνωρίζουμε τα πάντα για την ταινία – και μετά, σε μια ευπρόσδεκτη έκπληξη, ο Κουέντιν Ταραντίνο ν’ ανατρέψει ό,τι νομίζαμε πως ξέραμε!

Για μια γρήγορη… ανακεφαλαίωση, το «Django Unchained» κυκλοφόρησε στο επίσημο website του ένα κλιπ-περίληψη, 60 δευτερολέπτων, όπου συνοψίζει την υπόθεση της ταινίας, προσφέροντας και λίγα νέα πλάνα.

Παράλληλα, ο κάθε ήρωας (αλλά και ο ίδιος ο Ταραντίνο), αποκτά τη δική του εικόνα – σε διαφορετικές πόζες από αυτές που μέχρι τώρα είχαμε δει – με το όνομά του, έτοιμες για να τις κάνετε wallpapers στον υπολογιστή σας, περιμένοντας να δείτε την ταινία, στην Ελλάδα, στις 17 Ιανουαρίου.

Δείτε τα νέα υλικά παρακάτω και βρείτε εδώ ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για το «Django Unchained»!

wall01

wall02

wall03

wall04

wall05

wall06

wall07

wall08