Buzz

Τέρενς Μάλικ: ο πιο υπερπαραγωγικός σκηνοθέτης στο Χόλιγουντ;

στα 10

Πριν το «Δέντρο της Ζωής», ο Τέρενς Μάλικ γύριζε περίπου μια ταινία κάθε δεκαετία. Τώρα δεν σταματάει να ανακοινώνει το ένα πρότζεκτ μετά το άλλο...

Τέρενς Μάλικ: ο πιο υπερπαραγωγικός σκηνοθέτης στο Χόλιγουντ;
Ο Τέρενς Μάλικ στα γυρίσματα της ατιτλοφόρητης ακόμη ταινίας με τον Μπεν Αφλεκ

Φαίνεται πως η επιτυχία του «Δέντρου της Ζωής» άλλαξε συλλήβδην την κοσμοθεωρία του Τέρενς Μάλικ.

Ο ακριβοθώρητος σκηνοθέτης, που μέσα σε τέσσερις δεκαετίες έκανε μόνο έξι ταινίες (σχεδόν μια σε κάθε δεκαετία από τότε που ξεκίνησε την καριέρα του), βρίσκεται πλέον στην πιο «εργατική» χρονιά της ζωής του.

Το «Δέντρο της Ζωής» βρίσκεται ακόμη στις αίθουσες του πλανήτη, αλλά ο Μάλικ ετοιμάζει ήδη το director's cut της ταινίας, ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Voyage of Time» (με την Εμα Τόμσον ως μια από τους αφηγητές) και ολοκληρώνει το ερωτικό δράμα με τον Μπεν Αφλεκ και τη Ρέιτσελ ΜακΑνταμς (διαβάστε περισσότερα για αυτό εδώ).

Μόλις, όμως, ανακοινώθηκε η εκ νέου συνεργασία του με τον Κρίστιαν Μπέιλ (με τον οποίο είχαν συνεργαστεί ξανά στο «Α New World» σε μια ταινία για την οποία δεν γνωρίζει κανείς παρά ελάχιστα. Σε αυτήν θα πρωταγωνιστούν ένας άντρας (Μπέιλ) και μια γυναίκα, η οποία φημολογείται ότι ο Μάλικ επιθυμεί να είναι μια ανάμεσα στις Ρούνι Μάρα («The Girl With the Dragon Tattoo», τη Μία Γουασικόφσκα («Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», «Restless», τη Χάλι Μπένετ («Kaboom») και τη Κλεμένς Ποεζί («O Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου»).

Αναμένοντας... διαβάστε εδώ την ιστορία της ιδιαίτερης καριέρας του Τέρενς Μάλικ.