Buzz

Τέιλορ Λότνερ: καλύτερος από Ντι Κάπριο και Γουόλμπεργκ μαζί;

στα 10

Ε, όχι απαντάμε βροντόφωνα (αλλά μετά σκεφτόμαστε ότι φανερώνουμε την ηλικία μας). Το ερώτημα το έθεσε πάντως ο ίδιος ο Μαρκ Γουόλμπεργκ στο προχτεσινό φιλανθρωπικό γκαλά των Ξένων Ανταποκριτών στο Χόλιγουντ και το απηύθυνε δημόσια στο φίλο του Λεονάρντο λέγοντας του «οι μέρες του Τιτανικού και των Boogie Nights τελείωσαν». Δείτε το βίντεο.

Τέιλορ Λότνερ: καλύτερος από Ντι Κάπριο και Γουόλμπεργκ μαζί;
Good cop/ bad cop: εγώ θα τον αγριοκοιτάω, εσύ χαμογέλα του

To φιλανθρωπικό γκαλά των Ξένων Ανταποκριτών στο Χόλιγουντ (HFPA) είχε στόχο να συγκεντρώσει 1.5 εκ. δολάρια για τη χορηγία σχολικών και πανεπιστημιακών προγραμμάτων τέχνης. Και με αυτούς τους καλεσμένους το κατάφερε!

Χιουμοριστικό highlight της βραδιάς η συνεύρεση Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μαρκ Γουόλμπεργκ επί σκηνής, όπου ο τελευταίος πληροφόρησε τον φίλο και δύο φορές συμπρωταγωνιστή του ότι οι μέρες της αφθονίας τους είναι μετρημένες. Και για αυτό ευθύνεται ο... Τέιλορ Λότνερ του «Twilight Saga»

«Μ' έχουν βάλει στο ίδιο τραπέζι μ' ένα παλικάρι που είναι πιο όμορφος από σένα και πιο "φέτες" από μένα. Τέιλορ Λότνερ, φίλε μου. Μας βλέπω σύντομα άνεργους. Τελειώσαμε μεγάλε. Ο Τιτανικός και το Boogie Nights είναι παρελθόν...»

Δείτε το βίντεο από τη βραδιά...