Buzz

Κι όμως (δυστυχώς) υπάρχουν. Τρέιλερ για το «Teenage Mutant Ninja Turtles»

στα 10

Καταχωρίστε το στην κατηγορία αληθινά κακές ιδέες.

Κι όμως (δυστυχώς) υπάρχουν. Τρέιλερ για το «Teenage Mutant Ninja Turtles»

Πραγματικά μας διαφεύγουν οι λόγοι για τους οποίους κάποιος (ενήλικας) θα επένδυε σε ένα reboot μιας κινηματογραφικής ταινίας που για να είμαστε ειλικρινείς δεν άφησε ακριβώς ιστορία και που ακούγοντας την βασική του ιδέα σε κάνει να αναρωτιέσαι πότε έρχεται το punchline σε κάτι που μοιάζει προφανώς με ανέκδοτο.

Εφηβες, μεταλλαγμένες χελώνες νίντζα. Κι όμως άνθρωποι σαν Μάικλ Μπέι που έχει αναλάβει την παραγωγή (μια ταινία με ανόητο σενάριο και πόλεις που καταστρέφονται, προφανώς ο Μπέι θα ήταν εκεί) κι ακόμη χειρότερα σαν τους φαν που αγωνιούν για το αν το φιλμ θα κρατήσει τα βασικά στοιχεία την πρωτότυπης ταινίας, όχι μόνο νοιάζονται, αλλά μοιάζουν ενθουσιασμένοι με την ιδέα.

Ομολογουμένως αδυνατούμε να δούμε την γοητεία, το χιούμορ, το θέαμα, ή έστω το χαβαλέ σε αυτή την ιστορία μιας ομάδας μεταλλαγμένων που μάχονται το έγκλημα σε μια πόλη που μοιάζει να έχει υποκύψει σε αυτό. Ελπίζουμε πως μαζί μας θα συμφωνήσουν και οι θεατές των multiplex ώστε να αποφύγουμε ένα ακόμη κακό κινηματογραφικό franchise σε μια βιομηχανία που ας μην το κρύβουμε, έχει ήδη πολλά.

Δείτε το τρέιλερ για το φιλμ του Αλαν Ρίτσμαν, στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Γουίλ Αρνετ, η Γούπι Γκόλντμπεργκ, ο Γουίλιαμ Φίχτνερ και φυσικά η Μέγκαν Φοξ που μοιάζει πάντα εκεί όταν ο Μάικλ Μπέι την καλεί.