Buzz

Κανείς δεν τα βάζει με την Dame Τζούντι Ντεντς όπως... η Dame Μάγκι Σμιθ

στα 10

Ο Ρότζερ Μισέλ στήνει την κάμερα μπροστά σε τέσσερις από τις καλύτερες αλλά και πιο... σκανταλιάρες μεγάλες κυρίες του σινεμά!

Κανείς δεν τα βάζει με την Dame Τζούντι Ντεντς όπως... η Dame Μάγκι Σμιθ

Το άθροισμα των ηλικιών τους φτάνει τα 340, αλλά λίγες γυναίκες, του σινεμά ή και γενικότερα, έχουν υπάρξει τόσο νέες στο πνεύμα και στο... διαβολεμένο χιούμορ, όσο αυτές οι τέσσερις.

Τιτλούχοι όλες, αναγνωρισμένες από τη βασίλισσά τους ως Dames, παρότι όλες έχουν υποδυθεί κι από μια εστεμμένη, οι τέσσερις σπουδαίες Βρετανίδες ηθοποιοί, Τζούντι Ντεντς, Μάγκι Σμιθ, Αϊλίν Ατκινς και Τζόαν Πλόουραϊτ, είναι αληθινές φίλες για παραπάνω από πενήντα χρόνια. Συναντιούνται συχνά, στο σπίτι της Τζόαν Πλόουραϊτ (συζύγου, άλλωστε, του Λόρενς Ολίβιε), για τσάι και συμπάθεια, για να κουτσομπολέψουν, να θυμηθούν και να γελάσουν.

Διαβάστε ακόμη: «Κάποιος πρέπει να μου ψιθυρίζει τι συμβαίνει»: Η Τζούντι Ντεντς δεν μπορεί πια να δει σινεμά

tea with the dames 607

tea with the dames 607

Σ' ένα τέτοιο απογευματινό τσάι, ο Ρότζερ Μισέλ (του «Nottning Hill», φυσικά), στήνει την κάμερά του και, με τη διστακτική άδειά τους, τις κινηματογραφεί. Το αποτέλεσμα είναι το ντοκιμαντέρ «Tea With the Dames», που ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες - όχι της Ελλάδας, αν και θα δίναμε τα πάντα για να το δούμε άμεσα!

Διαβάστε ακόμη: Στα 81 της χρόνια, η Τζούντι Ντεντς το χτυπάει και σε τατουάζ: «Αδράξτε τη Μέρα»

tea with the dames 607

tea with the dames 607

Σ' ένα κλιπ από το «Tea With the Dames», η Μάγκι Σμιθ, ή Μαγκς για τις φιλενάδες της, πειράζει την Τζούντι Ντεντς, ή Τζουντ απλώς, με το πρόσωπό της χαρακτηριστικά ανέκφραστο: όσο η Ντεντς εξηγεί ότι θα δουλεύουν για πάντα, για όσο τους το ζητούν, η Σμιθ δεν χάνει χρόνο: «Αλλά θα ζητούν πάντα εσένα πρώτη, αν μου επιτρέπεις. Να, σου επιτίθεμαι. Τώρα θα βγουν όλα στη φόρα!», για να προσθέσει η Πλόουραϊτ (αφού φτιάξει το ακουστικό της, που προσωρινά έχει χάσει), «ακόμα κι ο Αμερικανός ατζέντης μου μού είπε, αν θέλεις να επιστρέψεις στο σινεμά, θα σου βρούμε ένα ωραίο μικρό cameo, που δεν θα έχει αρπάξει η Τζούντι Ντεντς!» Μα τι αγένεια, θα πει έκπληκτη η... Τζουντ. Παρά τα ακουστικά, την όραση που σιγά-σιγά μειώνεται, το καναπεδάκι πάντα έτοιμο για ένα σύντομο υπνάκι, οι τέσσερίς τους μοιάζουν γεμάτες ενέργεια και με αυτό το κερδισμένο, κυνικό, αιχμηρό χιούμορ που υπόσχεται ένα αριστουργηματικό δίωρο!

Διαβάστε ακόμη: Downton Abbey χωρίς Μάγκι Σμιθ δε γίνεται...

Δείτε παρακάτω το κλιπ και το τρέιλερ του «Tea With the Dames».