Buzz

Πρώτο τρέιλερ του «TAR» του Τοντ Φιλντ με την Κέιτ Μπλάνσετ

στα 10

Η ταινία σηματοδοτεί την επιστροφή του Φιλντ στο σινεμά μετά από 16 χρόνια απουσίας.

Flix Team
Πρώτο τρέιλερ του «TAR» του Τοντ Φιλντ με την Κέιτ Μπλάνσετ

Ο Τοντ Φιλντ έχει σκηνοθετήσει δυο μόλις ταινίες για το σινεμά, τα «Μυστικά της Κρεβατοκάμαρας» το 2001 και τις «Κρυφές Επιθυμίες» το 2006. Και οι δυο ταινίες είχαν προταθεί για Οσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου, ενώ η πρώτη ήταν και η υποψήφια για Καλύτερη Ταινία. Ετσι η ανακοίνωση και μόνο ότι επιστρέφει στο σινεμά, 16 χρόνια μετά την τελευταία του ταινία, είναι μια μεγάλη είδηση από μόνη της.

Η νέα του ταινία έχει τίτλο «TAR» και σηματοδοτεί την πρώτη του συνεργασία με την Κέιτ Μπλάνσετ η οποία δήλωσε πως «συνεργάστηκα με τον Τοντ Φιλντ, που ήταν φανταστικό. Είναι τόσο φανταστικός συνεργάτης. [Δουλέψαμε] στο Βερολίνο. Παίζω μια μαέστρο μιας διάσημης γερμανικής ορχήστρας και με λένε Λίντια Ταρ. Πρόκειται για ένα είδος πτώσης από τη χάρη και για τη δημιουργική διαδικασία και για τη δύναμη, οπότε είναι πραγματικά ενδιαφέρον».

Διαβάστε επίσης: Η Κέιτ Μπλάνσετ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «A Manual for Cleaning Women»

tar

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας το πνευματικό αυτό δράμα αφηγείται την ιστορία της παγκοσμίου φήμης μουσικού Λίντια Ταρ η οποία απέχει μόλις λίγες μέρες από την ηχογράφηση της συμφωνίας που θα την οδηγήσει στα ύψη της ήδη τρομερής καριέρας της. Η εξαιρετικά λαμπερή και γοητευτική εξάχρονη υιοθετημένη κόρη της Λίντια, η Πέτρα, έχει να παίξει βασικό ρόλο εδώ. Και όταν όλα φαίνεται να συνωμοτούν εναντίον της Λίντια, η νεαρή κοπέλα είναι ένα σημαντικό συναισθηματικό στήριγμα για την αγωνιζόμενη μητέρα της.

Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Νίνα Χος, Νοεμί Μερλαντ, Μαρκ Στρονγκ, Σόφι Κάουερ, Τζούλια Γκλόβερ και Αλαν Κόρντουνερ, ενώ το soundtrack της ταινίας έχει γράψει η Χίλντουρ Γκουναντότιρ, η οποία κέρδισε το Οσκαρ για τη μουσική της στην ταινία «Joker».

Το «TAR» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 7 Οκτωβρίου.