Buzz

Taken 2 trailer: Ο Λίαμ Νίσον επιστρέφει ως ο απόλυτος πλέον action hero!

στα 10

«Ακουσέ με προσεχτικά. Κάποιοι θα απαγάγουν την μητέρα σου. Κάποιοι άλλοι θα έρθουν και για σένα». «Κι εσύ πατέρα τι θα κάνεις;» «Ο,τι ξέρω καλύτερα!» Θα ήταν ανέκδοτο, αν δεν ακουγόταν με τη βαθιά φωνή και την non bullshit προφορά του Λίαμ Νίσον. Είστε έτοιμοι για το trailer του «Taken 2»;

Taken 2 trailer: Ο Λίαμ Νίσον επιστρέφει ως ο απόλυτος πλέον action hero!

«Η Αρπαγή» του Πιερ Μορέλ ήταν το πρώτο πείραμα που μεταμόρφωσε τον Λίαμ Νίσον στον action hero του σκεπτόμενου 50άρη. Μετά ακολούθησαν «Οι Επόμενες Τρεις Μέρες» και «Ο Αγνωστος» και μία νέα καριέρα απογειώθηκε. Σήμερα, με το πρώτο international trailer του σίκουελ της «Αρπαγής», το «Taken 2» βλέπουμε ότι αυτή η ξέφρενη πορεία του ιρλανδού πρωταγωνιστή δεν έχει φρένα. Με το στιβαρό του ανάστημα θα συνεχίσει να καταδιώκει και να καταδιώκεται σε action thrillers που μοιάζουν να του ταιριάζουν γάντι.

Οσο για την υπόθεση της δεύτερης ταινίας; Ο Μπράιαν Μιλς θα αντιμετωπίσει την οργή και το κύμα εκδίκησης της βαλκανικής μαφίας για όσους σκότωσε στην πρώτη ταινία στην προσπάθειά του να σώσει την κόρη του. Ενα οικογενειακό ταξίδι της οικογένειας στην Κωνσταντινούπολη θα βρει την γυναίκα του αυτή τη φορά (Φάμκε Γιάνσεν) θύμα απαγωγής και εκείνον ξανά στα κινητά να δίνει οδηγίες στην κόρη και να ξεστομίζει απειλές στους θύτες.

Τα πλάνα της Κωνσταντινούπολης με ανθρωποκυνηγητά με φόντο την Αγιά Σοφιά πάντως μας έψησαν. Στη σκηνοθεσία είναι άλλωστε ο Ολιβιέ Μεγκατόν, σκηνοθέτης των «Tsansformers 3» και «Colombiana».

Δείτε το trailer και πέστε μας την γνώμη σας.