Buzz

Take That 3 Musketeers!

στα 10

Οχι δεν πρόκειται για βρισιά. Απλά οι Take That έγραψαν το κεντρικό τραγούδι της νέας τρισδιάστατης περιπέτειας «Οι Τρεις Σωματοφύλακες». Και το όνομα αυτού, «When We Were Young».

Take That 3 Musketeers!

Reunion και κινηματογραφική καριέρα για το boy-band των 90ς.

Οι Γκάρι Μπάρλοου, Χάουαρντ Ντόναλντ, Τζέισον Οραντζ, Μαρκ Οουεν και Ρόμπι Γουίλιαμς έγραψαν την μπαλάντα «When We Were Young», μετά από μία ιδιωτική προβολή της ταινίας στο Λος Αντζελες. «Οι Σωματοφύλακες μας θύμισαν κάτι από εμάς. Η ταινία είναι τόσο πλούσια και όμορφη οπτικά, που η βασική μας πρόκληση ήταν το να ανταπεξέλθουμε μουσικά» δήλωσε ο Μπάρλοου. «Εχουμε επιστρέψει στις κιθάρες, στο αληθινό πιάνο και σε μια συμβατική δομή τραγουδιού για να το καταφέρουμε αυτό.»

Το γκρουπ που έχει πουλήσει περισσότερα από 80 εκατ. άλμπουμ, έχουν τραγουδήσει 18 νούμερα ένα singles, έχουν παίξει live σε περισσότερους από 14.5 εκατ. ανθρώπους, έχουν κερδίσει 20 βραβεία BRIT, 8 βραβεία MTV και πέντε βραβεία Ivor Novello, ανακοίνωσε την επανένωσή του για να δει το νέο του άλμπουμ, με τίτλο “Progress”, να πουλάει 2 εκατ. αντίτυπα με το καλημέρα.

Το «When We Were Young» περιέχεται και στο ΕP του συγκροτήματος με τίτλο «Progressed».

Επόμενη στάση λοιπόν, η μεγάλη οθόνη.

«Οι Τρεις Σωματοφύλακες» αποτελούν την νέα πρόκληση του Πολ Αντερσον («Resident Evil»), ο οποίος χρησιμοποιεί το 3D σύστημα κάμερας που επινόησε και χρησιμοποίησε για το «Avatar» ο Τζέιμς Κάμερον, για να παρουσιάσει μια μοναδική τρισδιάστατη εκδοχή του θρυλικού μυθιστορήματος του Αλέξανδρου Δουμά. Πρωταγωνιστούν οι Ορλάντο Μπλουμ («Οι Πειρατές της Καραϊβικής»), Μίλα Γιόβοβιτς («Resident Evil») , Κριστόφ Βαλτς («Inglourious Basterds»), Λόγκαν Λέρμαν («Percy Jackson and the Olympians»), Λιουκ Εβανς («Robin Hood») και Ρέι Στίβενσον («Thor»).

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας που κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 6 Οκτωβρίου εδώ