Buzz

Ο Τάικα Γουαϊτίτι είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη Marvel

στα 10

Ο Γουαϊτίτι είπε πως είναι καιρός να ασχοληθεί με τις υπόλοιπες ταινίες για τις οποίες έχει δεσμευτεί, αν και έχει αφήσει ένα μικρό παράθυρο ανοιχτό για να επιστρέψει κάποια στιγμή στο MCU.

Ο Τάικα Γουαϊτίτι είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη Marvel

Μπορεί το «Thor: Love and Thunder» να μην είναι η πιο αγαπημένη ταινία του MCU από αρκετούς φανς, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να τα πάει αρκετά καλύτερα στο box office από το πρόσφατο «The Marvels» κερδίζοντας συνολικά 760 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Αλλά ο σκηνοθέτης των δυο τελευταίων «Thor», Τάικα Γουαϊτίτι, φαίνεται πως είναι έτοιμος να προχωρήσει και δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Marvel για μια νέα ταινία. Για την ώρα τουλάχιστον.

Μιλώντας στο Business Insider o Γουαϊτιτι ρωτήθηκε για το εάν θα εμπλακεί, αν θα υπάρξει ποτέ, και με μια πέμπτη ταινία «Thor» με τον ίδιον να απαντάει «ξέρω ότι δεν θα εμπλακώ. Θα επικεντρωθώ στις άλλες ταινίες για τις οποίες έχω υπογράψει. Αλλά αγαπώ τη Marvel, μου αρέσει να δουλεύω μαζί τους. Λατρεύω τον Κρις Χέμσγουορθ…δεν θα ένιωθα ποτέ ότι με απατούσαν. Είμαστε σε μια ανοιχτή σχέση και είναι σαν να θέλουν να δω άλλους ανθρώπους, χαίρομαι για αυτό. Θα ξαναπήγαινα στο κρεβάτι μαζί τους μια μέρα».

Διαβάστε ακόμα: Ο Τάικα Γουαϊτίτι θα σκηνοθετήσει το «Klara & The Sun» του Καζούο Ισιγκούρο

taika waititi 607

Ενα από εκείνα τα έργα για τα οποία έχει ήδη υπογράψει είναι μια καινουργία ταινία «Star Wars» που έχει αναφέρει εδώ και καιρό. Αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν κάποια νέα γι’ αυτήν με κάποιους να πιστεύουν πως έχει ακυρωθεί. Σύμφωνα όμως με τον Γουαϊτίτι η ταινία είναι ακόμα πολύ στα αρχικά στάδια παραγωγής λέγοντας πως «ακόμα την μαρινάρουμε».

Αλλά για την ώρα η νέα ταινία του Γουαϊτιτι «Next Goal Wins», με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Φασμπέντερ, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες με τον ίδιο να ετοιμάζεται πυρετωδώς να ξεκινήσει τα γυρίσματα του «Klara & The Sun» βασισμένη στο αγαπημένο βιβλίο του Καζούο Ισιγκούρο.