Buzz

Τα «Παλιόπαιδα» πάνε στην Αρχαία Ελλάδα

στα 10

O Αλέν Σαμπά και ο Μαξ Μπουμπλίλ, πρωταγωνιστές στα «Παλιόπαιδα» του Αντονί Μαρσιανό που άνοιξαν το 14ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου και θα προβληθούν τους επόμενους μήνες στις ελληνικές αίθουσες, συνεχίζουν το ταξίδι τους αυτή τη φορά με μια στάση στην... Αρχαία Ελλάδα.

Τα «Παλιόπαιδα» πάνε στην Αρχαία Ελλάδα

Οσοι είδαν τα «Παλιόπαιδα» του Αντονί Μαρσιανό στην έναρξη του 14ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου που έγινε στις 4 Απριλίου (πριν η ταινία ανοίξει επίσημα στη Γαλλία), συμφώνησαν πως πρόκειται για την κωμωδία του φετινού καλοκαιριού: ένα ανάλαφρο οδοιπορικό στις πολύπλοκες διαδρομές των ανθρώπινων σχέσεων και ταυτόχρονα ένα tour de force του πρωταγωνιστικού του διδύμου, του Αλέν Σαμπά και του Μαξ Μπουμπλίλ, οι οποίοι υποδύονται στην ταινία τον πεθερό και τον μέλλοντα γαμπρό του αντίστοιχα, οι οποίοι μόλις συναντηθούν θα αποφασίσουν να εγκαταλείψει ο πρώτος τη γυναίκα του και ο δεύτερος να μην προχωρήσει στον επικείμενο γάμο του, ξεκινώντας ένα ταξίδι αυτογνωσίας προς το άγνωστο.

Τα τελευταία νέα θέλουν τον Σαμπά και τον Μπουμπλίλ να συνεργάζονται ξανά με τον Μαρσιανό σε μια νέα κωμωδία για την οποία ακόμη γνωρίζουμε πολύ λίγες πληροφορίες, η οποία, ωστόσο θα εκτυλίσσεται στην Αρχαία Ελλάδα και χωρίς να αλλάξουν πολύ ρόλους οι δύο Γάλλοι ηθοποιοί θα υποδύονται τον πατέρα και τον γιο, πράγμα για το οποίο ανυπομονούν. Στη συγκεκριμένη ταινία επίσης ο Σαμπά θα εκτελέσει και χρέη συνσκηνοθέτη μαζί με τον Μαρσιανό.

2

Μέχρι να μάθουμε περισσότερα για το ποια είναι αυτή η ιστορία που με φόντο την Αρχαία Ελλάδα μοιάζει τόσο συναρπαστική ώστε να αποτελεί σημαντικό νέο στους κόλπους του γαλλικού σινεμά, ας θυμηθούμε το τρέιλερ από τα «Παλιόπαιδα» που θα δούμε στις ελληνικές αίθουσες το καλοκαίρι από την StraDa Films: