Φεστιβάλ / Βραβεία

Τα κοσμικά της Βενετίας

στα 10

Φυσικά, όλα για την τέχνη, αλλά πόσα για μια τουαλέτα Valentino; Το Φεστιβάλ Βενετίας δεν είναι μόνο σινεμά, είναι και φλας στο κόκκινο χαλί!

Flix Team
Τα κοσμικά της Βενετίας

Σήμερα αναμένονται στο 68ο Φεστιβάλ Βενετίας ο Γιώργος Λάνθιμος με τις πρωταγωνίστριές του, Αγγελική Παπούλια και Αριάν Λαμπέντ, μια και οι «Αλπεις» προβάλονται σε δημοσιογραφική προβολή κι αύριο έχουν τη συνέντευξη τύπου και την επίσημη πρεμιέρα τους.

Στη γόνδολα θα μπουν ακόμα ο Αλ Πατσίνο και η Τζέσικα Τσαστέιν για την παρουσίαση του «Wilde Salome», ο Στίβεν Σόντερμπεργκ για το «Contagion», ο Τζέιμς Φράνκο για το «Sal» και η Μαρζάν Σατραπί με τον Βενσάν Παρονό και τον Ματιέ Αμαλρίκ για το «Poulet aux Prunes».

Περιμένοντας το τι θα φέρει η σημερινή φεστιβαλική συγκομιδή, ρίξτε μια ματιά στους σταρς που πάτησαν το κόκκινο χαλί μέχρι χθες το βράδυ.

Στο gallery: 1. Ο Μάρκο Μίλερ, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, με την Ανα Φάλτσι, 2 – 3. Η Καρόλ Μπουκέ, 4. Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής Ντάρεν Αρονόφσκι, 5 – 6. Η Σίντι Κρόφορντ, 7 – 8. Η Νταϊάν Κρούγκερ, 9 – 12. Οι πρωταγωνιστές του «Ides of March», 13 – 14. Η επίσημη πρεμιέρα του «Carnage», 15 – 21. Η επίσημη πρεμιέρα του «W.E.»