Φεστιβάλ / Βραβεία

Συλλεκτικό! Διαβάστε ολόκληρο το «πανέμορφο» σενάριο του «Moonrise Kingdom»!

στα 10

Mε αφορμή την υποψηφιότητα για Οσκαρ που κέρδισαν οι Γουες Αντερσον και Ρόμαν Κόπολα για το σενάριο του «Moonrise Kingdom» η Focus Pictures το κυκλοφορεί ολόκληρο και «ντυμένο» με υπέροχο artwork και συλλεκτικές φωτογραφίες από την ταινία. Διαβάστε το!

Συλλεκτικό! Διαβάστε ολόκληρο το «πανέμορφο» σενάριο του «Moonrise Kingdom»!

Αν και όχι φαβορί για το Οσκαρ πρωτότυπου σεναρίου, το σενάριο του «Μoonrise Kingdom» διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία του «πρωτότυπου» και κάτι παραπάνω, όπως άλλωστε αυτό συνέβαινε πάντοτε με τις ιστορίες που κρύβει στο μυαλό του ο Γουες Αντερσον.

Εδώ με τη βοήθεια του Ρόμαν Κόπολα (ο οποίος μάλλον αντιλαμβάνεται πως η δουλειά του σεναριογράφου είναι αυτή που του ταιριάζει καλύτερα), ο Γουες Αντερσον δεν γράφει μόνο μια σπάνια ιστορία ενηλικίωσης, αλλά και ένα πραγματικά μοντέρνο ρετρό παραμύθι για όλα αυτά που μπορεί να σε κάνουν να μείνεις για πάντα παιδί.

Με αφορμή την οσκαρική κούρσα, το σενάριο του «Moonrise Kingdom» κυκλοφόρησε ολόκληρο online από τη Focus Pictures και «ντυμένο» με υπέροχες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, αλλά και ιδιόχειρες σημειώσεις των Αντερσον και Κόπολα, για τα μάτια σας μόνο!

Περισσότερο «Μoonrise Kingdom» εδώ. Δείτε παρακάτω μερικές από τις σελίδες του και διαβάστε το ολόκληρο εδώ.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Ο Γουες Αντερσον, βέβαια, βρίσκεται ήδη μακριά από το «Moonrise Kingdom», αφού ξεκίνησε τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «The Grand Budapest Hotel», για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.