Buzz

Surprise! Ο Γκάι Ρίτσι σκηνοθετεί τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και τον Ομάρ Σι. Σ΄ένα διαφημιστικό.

στα 10

Τα video games φέρνουν ακόμη πολλά χρήματα πίσω. Γι αυτό προφανώς μπορούν να ξοδεύουν τόσα, όσα το «Call of Duty: Black Ops II» για ένα σποτ μερικών δευτερολέπτων.

Surprise! Ο Γκάι Ρίτσι σκηνοθετεί τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και τον Ομάρ Σι. Σ΄ένα διαφημιστικό.

Δεν είναι το μόνο game που προσλαμβάνει έναν Α list σκηνοθέτη για να υπογράψει το διαφημιστικό του σποτ. Πρόσφατα το «Halo 4» έδωσε λεύκη κάρτα στον Ντέιβιντ Φίντσερ ο οποίος ανέλαβε την παραγωγή ενός αληθινά θεαματικού σποτ που σκηνοθέτησε ο Τιμ Μίλερ [δείτε το εδώ].

Τώρα η Activision προσλαμβάνει τον σκηνοθέτη του «Sherlock Holmes» και μια σειρά από αναγνωρίσιμους σταρ για να λανσάρει το «Call of Duty: Black Ops II», ένα παιχνίδι του οποίου το σενάριο έχει γράψει ο σεναριογράφος των «Dark Knight» Ντείβιντ Σ. Γκόγιερ, την μουσική ο Τρεντ Ρέζνορ και την φωνή του κεντρικού ήρωα δανείζει ο Σαμ Γουόρθινγκτον.

Αν σκεφτείτε ότι πέρσι το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς έφερε πίσω στα ταμεία της εταιρίας 400 εκατομμύρια δολάρια σε 24 ώρες, το κόστος όλων αυτών των ονομάτων μοιάζει μάλλον πενιχρό. Και τώρα που το σκεφτόμαστε, το διαφημιστικό που θα δείτε πιο κάτω, σχεδόν φτηνιάρικο. (ΟΚ αστειευόμαστε...)