Buzz

Οι Κόλιν Φερθ και Στάνλεϊ Τούτσι προσπαθούν να κρατήσουν την αγάπη τους ζωντανή στο «Supernova» του Χάρι Μακουίν

στα 10

Η δεύτερη ταινία του Bρετανού σκηνοθέτη μας δείχνει το πρώτο της συγκινητικό τρέιλερ.

Οι Κόλιν Φερθ και Στάνλεϊ Τούτσι προσπαθούν να κρατήσουν την αγάπη τους ζωντανή στο «Supernova» του Χάρι Μακουίν

Πόσο δύσκολο είναι να βλέπεις τον άνθρωπο που έχεις αποφασίσει να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου να χάνεται σιγά σιγά μέσα από μια τρομερή ασθένεια; Ο Κόλιν Φερθ και ο Στάνλεϊ Τούτσι πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Χάρι Μακουίν με τίτλο «Supernova» ως ένα ζευγάρι, τους Σαμ και Τασκερ αντίστοιχα, οι οποίοι είναι μαζί 20 χρόνια και έχουν πάει διακοπές στην Αγγλία, όπου και συναντούν φίλους τους και περνάνε μαζί όμορφες στιγμές. Αλλά ο Τάσκερ βρίσκεται στα πρώιμα στάδια της άνοιας και πιστεύει πως αυτές είναι οι τελευταίες διακοπές που θα κάνει μαζί με τον σύντροφό του, πριν η αρρώστια αυτή τον κάνει να χαθεί ολοκληρωτικά.

Δείτε ακόμα: H Κέιτ Γουίνσλετ και η Σίρσα Ρόναν βουτάνε στη θάλασσα της επιθυμίας, στο «Ammonite» του Φράνσις Λι

supernova 607

Η ταινία σηματοδοτεί την δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα του Μακουίν, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει πίσω την καριέρα του ως ηθοποιός και να γίνει σκηνοθέτης γυρίζοντας το «Hinterland» το 2014, έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν αυτή την εβδομάδα με αρκετά καλές κριτικές, κυρίως για τις εξαιρετικές ερμηνείες των δυο ηθοποιών οι οποίοι από ό,τι φαίνεται πάνε ολοταχώς για τα Οσκαρ, ενώ ετοιμάζεται να παιχτεί σύντομα και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου.

Η ταινία «Supernova» έχει μέχρι στιγμής μόνο ημερομηνία κυκλοφορίας στη Μεγάλη Βρετανία για τις 27 Νοεμβρίου. Δείτε το τρέιλερ της παρακάτω.