Buzz

Ο Νόα Σναπ επιβεβαίωσε πως, ναι, ο Γουίλ του «Stranger Things» είναι γκέι

στα 10

Είδικα και μετά το τέλος της τέταρτης σεζόν της σειράς ήταν κάπως δύσκολο να είναι πλέον κρυφό.

Ο Νόα Σναπ επιβεβαίωσε πως, ναι, ο Γουίλ του «Stranger Things» είναι γκέι

Μια από τις πιο αγαπημένες θεωρίες των φαν της σειράς των «Stranger Things» δεν έχει να κάνει σχέση με το Upside Down ή με τις συνωμοσίες της Κυβέρνησης ή και ακόμα με τις δυνάμεις της Eleven. Οχι, έχει να κάνει με την σεξουαλικότητα του Γουίλ και για το εάν ο ίδιος είναι γκέι και ερωτευμένος με τον φίλο του Μάικ Γουίλερ.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Νόα Σναπ, ο οποίος παίζει τον ρόλο του Γουίλ, είχε αρνηθεί να δώσει μια απάντηση στο θέμα αυτό λέγοντας πως ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει την σεξουαλικότητα του Γουίλ όπως θέλει. Ομως, και μετά το τέλος της τέταρτης σεζόν, ήταν πλέον ξεκάθαρο, κάτι που και ο ίδιος ο Σναπ, επιτέλους, επιβεβαίωσε.

Μιλώντας στο Variety, o Σναπ δεν μπόρεσε να κρύψει άλλο την σεξουαλικότητα του χαρακτήρα του και τον «έβγαλε από την ντουλάπα». «Είναι αρκετά ξεκάθαρο αυτή τη σεζόν ότι ο Γουίλ έχει συναισθήματα για τον Μάικ. Το ετοίμαζαν σκόπιμα τις τελευταίες σεζόν. Ακόμη και στην 1η σεζόν υπαινίχθηκε κάτι τέτοιο και σιγά-σιγά μεγάλωσαν αυτή την ιστορία. Νομίζω ότι για την 4η σεζόν, έπαιζα μόνο εγώ αυτόν τον χαρακτήρα που αγαπά τον καλύτερό του φίλο, αλλά παλεύει να ξέρει αν θα γίνει αποδεκτός ή όχι και νιώθοντας ότι είναι λάθος και ότι δεν του ανήκει. Γουίλ πάντα ένιωθε έτσι. Όλοι οι φίλοι του, όλοι έχουν φίλες και όλοι ταιριάζουν στα διαφορετικά κλαμπ τους. Ο Γουίλ ποτέ δεν κατάφερε να βρει να ανήκει κάπου. Νομίζω ότι γι' αυτό έρχονται τόσοι πολλοί άνθρωποι και μου λένε ότι αγαπούν τον Γουίλ και έχουν απήχηση μαζί του τόσο πολύ, γιατί είναι τόσο αληθινός χαρακτήρας.»

Διαβάστε ακόμα: Τα αρχικά σχέδια του Βέκνα είναι βγαλμένα από τους χειρότερους εφιάλτες

will stranger things

Η θεωρία για το ότι ο Γουίλ είναι ερωτευμένος με τον Μάικ ενισχύθηκε μετά από μια κομβική συζήτηση που έχουν οι δύο χαρακτήρες στο βανάκι στην τέταρτη σεζόν. Αλλά ο Σναπ αποκάλυψε ότι δεν κατάλαβε τον αντίκτυπο της σκηνής παρά μόνο αφού την είδε ολοκληρωμένη. «Θυμάμαι όταν έκανα τη σκηνή έκλαιγα όλη την ημέρα Και όταν το είδα στην οθόνη, ήταν στην πραγματικότητα πολύ πιο όμορφο. Μου άρεσε πώς το μόνταραν όλο αυτό μαζί. Η μέρα ήταν πολύ διασκεδαστική. Μου αρέσει να παίζω τον Γουίλ. Αυτή η σκηνή ήταν πολύ σημαντική για εκείνον, γιατί εδραίωσε αυτή την αλήθεια, ότι αγαπά τον καλύτερό του φίλο και δεν ξέρει πώς να του το πει».

Αραγε θα καταφέρει ο Γουίλ να κάνει το coming out στους φίλους και την οικογένειά του και να ομολογήσει τον έρωτά του στον Μάικ στην πέμπτη, και τελευταία, σεζόν της σειράς; Θα το μάθουμε σύντομα.