Buzz

Στο μαγιό του Τζον Μάλκοβιτς...

στα 10

Ο γνωστός εγκεφαλικός ηθοποιός έχει πτυχές και καλλιτεχνικές ροπές που δεν σταματούν στο σινεμά ή το θέατρο. Λάτρης του design και της μόδας παρουσιάζει την κολεξιόν του για τις πλαζ του φετινού καλοκαιριού. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και Τζον Μάλκοβιτς λοιπόν...

Στο μαγιό του Τζον Μάλκοβιτς...

Εσείς το ξέρατε αυτό; Ο Τζον Μάλκοβιτς, συγκλονιστικός ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης, έτρεφε πάντα μία μεγάλη αγάπη για την μόδα. Τον εδιέφερε από μικρό παιδί - αγόραζε υφάσματα, αξεσουάρ και κοσμήματα και ντυνόταν με το δικό του τρόπο. «Ακόμα και σήμερα αγοράζω τα πρώτα υλικά για τα ρούχα μου, καθώς και υφάσματα. Δεν είναι απαραίτητα ακριβά, απλά πρέπει να μου αρέσουν...»

Το γούστο του ήταν πάντα ιδιαίτερο και η ματιά του στην μόδα, μοναδική: ποτέ δεν ντυνόταν όπως τα άλλα παιδιά και ακόμα και σήμερα δεν ντύνεται όπως οι υπόλοιποι ηθοποιοί ενός θιάσου. Μάλιστα στα γυρίσματα του σίκουελ του «Reds», συνέβη ένα ανάλογο της ιδιοσυγκρασίας του περιστατικό: οι ενδυματολόγοι ζήτησαν από την Μέρι Λουίζ Πάρκερ να ντυθεί ως Κάρμεν Μιράντα κι εκείνη αρνήθηκε. Ο Μάλκοβιτς τότε παρενέβη: «εγώ θέλω να ντυθώ ως Κάρμεν Μιράντα». Ετσι κι έγινε. «Εστειλα τη φωτογραφία μου ως Κάρμεν Μιράντα στην κόρη μου και είναι η πρώτη φορά στα 22 της χρόνια που της άρεσε κάτι που έκανα....» λέει γελώντας.

Εκκεντρικός, αλλά και φινετσάτος, ο Μάλκοβιτς σήμερα μας ξαφνιάζει με μία διαφήμιση μιας σειράς προτάσεων για ανδρικό καλοκαιρινό ντύσιμο που έφτασε στο mail μας. Διαβάζουμε ότι ο εκκεντρικός σχεδιαστής έχει ολοκληρώσει μία «capsule collection αντρικού beachwear για το καλοκαίρι 2013, δημιουργημένη από το brand του, Technobohemian. Κομψότητα και διαφορετικότητα στα σχέδια (τα οποία μπορείτε να χαζέψετε κι εσείς στις φωτογραφίες) εμπνέουν σπορ σακάκια, βερμούδες, πουκάμισα, polo μπλουζάκια, μαγιό, παπούτσια, αξεσουάρ. Η κολεξιόν Technobohemian συνδυάζει άνεση, με απλές και μαλακές φόρμες, και στυλ με μοτίβα από εμπριμέ λινό και βαμβάκι. »

«Μεγάλωσα στην κεντροδυτική Αμερική, μακριά από τον ωκεανό και τη θάλασσα. Για αυτό μου έμεινε απωθημένο: η ιδέα της Καλιφόρνια, της ζωής στην παραλία, του σερφ για μένα είναι κάτι το εξωτικό και το γκλάμορους...»

«Λένε ότι δε θα δουλέψεις ούτε μία μέρα της ζωής σου αν κάνεις αυτό που αγαπάς. Αυτό ήταν το μότο μου από την αρχή που ξεκίνησα, απλά δεν αγαπάω μόνο μία μορφή της καλλιτεχνικής έκφρασης. Ολα όσα δημιουργώ είναι αποτελέσματα μίας ανάγκης για έκφραση...» εξηγεί ο Μάλκοβιτς.

Δείτε κάποια δείγματα της Technobohemian beachwear κι αν επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα κομμάτι με την υπογραφή του Τζον Μάλκοβιτς πηγαίνετε στη σελίδα του yoox.com.

1

2

3