Φεστιβάλ / Βραβεία

Στο Βερολίνο γίνεται των... Ευρωπαϊκών Βραβείων!

στα 10

Το Flix βρίσκεται ήδη στο Βερολίνο για να παρακολουθήσει την τελετή απονομής των 26ων Βραβείων της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου και σας στέλνει ζεστές ευχές από τη γερμανική πρωτεύουσα που αν συνχίζει να χιονίζει με το ρυθμό που κάνει από το πρωί μέχρι αύριο θα είναι κατάλευκη...

Στο Βερολίνο γίνεται των... Ευρωπαϊκών Βραβείων!

Το Βερολίνο βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτων καιρικών φαινομένων. Υπερβολή; Καθόλου. Από το πρωί χιονίζει σαν να μην υπάρχει αύριο.

Την ίδια ώρα στο ξενοδοχείο Concorde, στην περιοχή του Ζωολογικού Κήπου, η ομάδα που οργανώνει τα 26α Βραβεία της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου περνάει το δικό της έκτακτο δελτίο καιρού, καθώς δημοσιογράφοι από όλον τον κόσμο καταφτάνουν για το check-in τους και υποψήφιοι των ταινιών συγκεντρώνονται μια μέρα πριν την απονομή για να προετοιμάσουν το εδαφος.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά όλες τις υποψηφιότητες των φετινών βραβείων της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Στο Βερολίνο βρίσκεται ήδη η Κατρίν Ντενέβ, τιμώμενο πρόσωπο των φετινών βραβείων, η οποία θα παραστεί σε ειδική εκδήλωση στον κινηματογράφο Arsenal στην Potsdamer Platz σήμερα το απόγευμα στις 20.00, όπου θα προβληθεί το «Un Conte De Noel» του Αρνό Ντεπλεσάν, ενώ στη γερμανική πρωτεύουσα βρίσκεται και ο έτερος φετινός τιμώμενος της Ακαδημίας, ο Πέδρο Αλμοδόβαρ που το Flix θα συναντήσει στις πέντε το απόγευμα, σήμερα Παρασκευή για μια μικρή συνέντευξη ενόψει των βραβείων.

2 Ο,τι χρειάζεται κάποιος για να παρακολουθήσει την τελετή των βραβείων

2 H πρόσοψη του Hotel Concorde

Η τελετή των 26ων Βραβείων της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου θα γίνει αύριο Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 20.00, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι με όλους τους υποψήφιους και τους νικητές. Το Flix θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει την ατμόσφαιρα και όλα όσα θα συμβούν στα Ευρωπαϊκά Βραβεία του 2013.

Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου ιδρύθηκε το 1988 και μέχρι σήμερα μετράει περισσότερους από 2.900 Ευρωπαϊους επαγγελματίες του κινηματογράφου. Περισσότερα για την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου στο επίσημο site της, όπου μπορείτε να βρείτε και τα βραβεία που έχει δώσει μέσα στα χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: