Industry

Αυτοί οι 10 σταρ δήλωσαν ότι θα φύγουν απ' την Αμερική με Πρόεδρο τον Ντόναλντ Τραμπ

στα 10

Εχουν δηλώσει ότι δε θα μείνουν στη χώρα τους αν ο Ντόναλντ Τραμπ εκλεγεί Πρόεδρος. Εκλέχθηκε. Και τώρα;

Flix Team
Αυτοί οι 10 σταρ δήλωσαν ότι θα φύγουν απ' την Αμερική με Πρόεδρο τον Ντόναλντ Τραμπ

Από την Μπάρμπρα Στρέιζαντ ως τον Σπάικ Λι και σ' όλη την ευρεία γκάμα που μεσολαβεί μεταξύ τους, 10 διάσημοι σταρ έχουν δηλώσει, σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέγει το The Wrap, ότι θα εγκαταλείψουν την Αμερική αν ο Πρόεδρος της χώρας είναι ο Ντόναλντ Τραμπ. Δείτε παρακάτω ποιοι είναι και τι έχουν πει.

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

λίνα ντάναμ 607

Λίνα Ντάναμ Το έχει και συγκεκριμένο: «Ξέρω ένα θαυμάσιο μέρος στο Βανκούβερ, απ' όπου θα μπορώ να συνεχίζω και τη δουλειά μου.»

σάμιουελ λ. τζάκσον 607

Σάμιουελ Λ. Τζάκσον Είπε στον Τζίμι Κίμελ και το αφήνουμε αμετάφραστο για να μην το... παραποιήσουμε, ότι αν βγει ο Τραμπ «I will move my black ass to South Africa.»

μάιλι σάιρους 607

Μάιλι Σάιρους Στο instagram της: «Θα μετακομίσω αν αυτός είναι ο Πρόεδρός μου. Και δε λέω πράγματα που δεν εννοώ.»

cher 607

Σερ Στο twitter της: «Αν βγει ο Τραμπ, θα πάω στον πλανήτη Δία!»

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη 2016. «Μια τρομακτική περίοδος» - Ο Αϊρα Σακς μιλά για την εκλογή Τραμπ

τζον στιούαρτ 607

Τζον Στιούαρτ Είπε στο περιοδικό People: «Θα μπω σ' ένα πύραυλο και θα πάω σε άλλο πλανήτη, γιατί ξεκάθαρα αυτός εδώ τρελάθηκε.»

νεβ κάμπελ 607

Νεβ Κάμπελ Είναι εύκολο, γιατί είναι Καναδή κι έχει δηλώσει έτοιμη να επιστρέψει στη γενέτειρά της.

μπάρμπρα στρέιζαντ 607

Μπάρμπρα Στρέιζαντ Το έλεγε στη διάρκεια όλης της καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον, που υποστήριξε δυναμικά: αν βγει ο Τραμπ, θα επιλέξει μεταξύ Καναδά και Αυστραλίας.

μπράιαν κράνστον 607

Μπράιαν Κράνστον Το δήλωσε στο The Wrap: «Αν βγει ο Τραμπ είναι δεδομένο ότι θα μετακομίσω... Για μένα δε μοιάζει ρεαλιστικό ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, μα τον Θεό εύχομαι να μη συμβεί.»

σπάικ λι 607

Σπάικ Λι Ο σκηνοθέτης ξέρει πώς να προκαλεί με τις δηλώσεις του: «Αν βγει ο Τραμπ, θα γυρίσω πίσω στη Δημοκρατία του Μπρούκλιν.»

τσέλσι χάντλερ 607

Τσέλσι Χάντλερ Είπε στην Κέλι Ρίπα του Live! πως δε μένει στα λόγια - έχει αγοράσει ένα σπίτι στην Ισπανία και θα εγκατασταθεί εκεί.

Διαβάστε και δείτε πώς αντέδρασε στα social media το Χόλιγουντ για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως Προέδρου της Αμερικής