Buzz

Star Trek Into the Darkness: δείτε... 3 καρέ της ταινίας!

στα 10

Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, καλεσμένος στον Κόναν Ο Μπράιαν, έδειξε κάτι που οι φανατικοί του Star Trek περίμεναν με λαχτάρα: ένα μικρό (πολύ μικρό) δείγμα της νέας ταινίας Σταρ Τρεκ - «Star Trek Into the Darkness». Δείτε το!

Star Trek Into the Darkness: δείτε... 3 καρέ της ταινίας!

Γνωρίζουμε ότι στις 17 Μαίου του 2013 θα κάνει την πρεμιέρα του το δεύτερο μέρος του «Star Trek», έτσι όπως το φαντάστηκε ο Τζ. Τζ. Εϊμπραμς. Και θα είναι τρισδιάστατο. Αυτή την εποχή ο Εϊμπραμς είναι στο μοντάζ, καθώς το post production της ταινίας θα πάρει χρόνο.

Η Paramount, σε αυτή τη φάση, δεν του επιτρέπει να μας δείξει τίποτα. Εκείνος όμως επιμένει - γιατί θέλει να κάνει ένα δώρο στην εκπομπή του φίλου του Κόναν (ο οποίος είναι γνωστός φανατικός του «Star Trek» franchise). Καταφέρνει να τους πείσει να τον αφήσουν να παρουσιάσει ένα μικρό δείγμα.

Μία σκηνή όπου ο Δρ. Σποκ, για λόγους που πρέπει να δούμε την ταινία για να καταλάβουμε, βρίσκεται μέσα σ' ένα ηφαίστειο φορώντας μία sci fi στολή. Το δείγμα, ομολογεί ο Εϊμπραμς, είναι... 3 καρέ. Τόσο του επέτρεψαν τα στούντιο να μας δείξει.

Υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι hardcore φανατικοί το φρίζαραν στις οθόνες τους, το μελέτησαν, το ανέλυσαν και πέρασαν το σαββατοκύριακο να το συζητούν στα blog τους;

Καμία.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του Conan και θα καταλάβετε...

Βασισμένο σε ένα σενάριο των Τζ. Τζ. Εϊμπραμς, Ντέιμον Λίντελοφ, Αλεξ Κούρτζμαν και Ρομπέρτο Ορκι, το «Star Trek Into the Darkness», το σίκουελ του «Star Trek» του 2009 ετοιμάζεται για να γίνει ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του 2013...