Φεστιβάλ / Βραβεία

Spoiler Alert! Στα γυρίσματα του «Moonrise Kingdom» του Γουες Αντερσον!

στα 10

Αν δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για την καινούρια ταινία του Γουες Αντερσον, μη δείτε τα βίντεο που ακολουθούν. Αν μπορέσετε να κρατηθείτε φυσικά...

Spoiler Alert! Στα γυρίσματα του «Moonrise Kingdom» του Γουες Αντερσον!

Σε πολύ λίγες ημέρες (για την ακρίβεια στις 16 του Μαΐου που ξεκινάει το 65ο Φεστιβάλ Καννών) θα ξέρουμε ακριβώς αν το «Moonrise Kingdom», επίσημο άνοιγμα του Φεστιβάλ, θα επιβεβαιώσει το hype που αναπόφευκτα δημιουργείται με κάθε καινούρια ταινία του Γουες Αντερσον - για να μην πούμε και μόνο στο άκουσμα του ονόματος του.

Μέχρι τότε υποδεχόμαστε κάθε νέο υλικό από την παραγωγή της ταινίας σχεδόν με ευλαβικό τρόπο, σαν να δεχόμαστε μικρά δώρα φτιαγμένα για να κρατήσουν τη διάθεση μας ανεβασμένη και την αγωνία μας στην κορυφή.

Στην αρχή ήταν οι φωτογραφίες, μετά το τρέιλερ, μετά η αφίσα, μετά οι πρώτες σκηνές και τώρα, να, τέσσερα βίντεο που δείχνουν τον Γουες Αντερσον εν δράσει στα γυρίσματα του «Moonrise Kingdom» να συλλέγει vintage εικόνες ενηλικίωσης για να ντύσει το εφηβικό του love story, έτσι όπως το σκέφτηκε, το έγραψε και το σκηνοθέτησε ο ίδιος.





Διαβάστε περισσότερα για το «Moonrise Kingdom» του Γουες Αντερσον που διαγωνίζεται για το Χρυσό Φοίνικα του 65ου Φεστιβάλ Καννών.