Buzz

«Sparky is alive!» Ο Τιμ Μπάρτον, το «Frankenweenie» και άλλα σκοτεινά και παράδοξα

στα 10

Με το «Frankenweenie», ο Τιμ Μπάρτον ανασυνθέτει την… αυτοβιογραφία του! Δείτε clips από την ταινία και τους συντελεστές να περιγράφουν τους ήρωες που ενσαρκώνουν.

«Sparky is alive!» Ο Τιμ Μπάρτον, το «Frankenweenie» και άλλα σκοτεινά και παράδοξα

Ενα μικρό αγόρι, ψιλόλιγνο με πολλά μαύρα μαλλιά, περνάει τις μέρες του στη μικρή πόλη του Νιου Χόλαντ με τους γονείς του και το μοναδικό του φίλο: το σκύλο του τον Σπάρκι! Οταν ο Σπίθας πέσει στις ρόδες ενός περαστικού αυτοκινήτου, το αγόρι θα προσπαθήσει, με τη βοήθεια των μαθημάτων του και μιας δυνατής καταιγίδας, να τον ξαναφέρει στη ζωή. Το αγόρι λέγεται Βίκτορ. Βίκτορ Φράνκενσταϊν.

Ο Τιμ Μπάρτον πρωτοασχολήθηκε με την ιστορία του Βίκτορ και του Σπάρκι στα μέσα της δεκαετίας του ’80. Τριάντα χρόνια αργότερα… ξαναφέρνει τους ήρωές του στη ζωή, με τη βοήθεια εκατοντάδων μαριονετών, μιας ακαταμάχητης ομάδας animators και λίγων ηθοποιών που του έχουν σημαδέψει την καριέρα – ναι, η Γουαϊνόνα Ράιντερ έχει πρώτο ρόλο.

Δείτε παρακάτω τους συντελεστές του «Frankenweenie» να μιλούν για τις εμπειρίες τους και προετοιμαστείτε να τους συναντήσετε από σήμερα στους κινηματογράφους.

Ο Τιμ Μπάρτον και οι συνεργάτες του μιλούν για το «Frankenweenie»


Ο Σπίθας είναι ζωντανός!


Το μεγαλύτερο πρόβλημα!


Περισσότερα για το «Frankenweenie

Το «Frankenweenie» προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 22 Νοεμβρίου από τη Feelgood