Industry

Απειλές για βία και ακυρώσεις προβολών του «The Interview». To Sony Hack μόλις έγινε αληθινά σοβαρό!

στα 10

Το χακάρισμα των σέρβερ της Sony και η η κλοπή δεδομένων δεν είναι πια μια σειρά από σκανδαλώδεις ή κουτσομπολίστικες αποκαλύψεις για τους σταρ και τα αφεντικά τους.

Απειλές για βία και ακυρώσεις προβολών του «The Interview».  To Sony Hack μόλις έγινε αληθινά σοβαρό!

Μπορεί μέχρι τώρα όλοι να διαβάζαμε με λιγότερο η περισσότερο ενδιαφέρον τις προσωπικές συνομιλίες μεταξύ των κεφαλών του κινηματογραφικού στούντιο και των παραγωγών, τις κάθε άλλο παρά κολακευτικές απόψεις τους για τους σταρ όπως η Αντζελίνα Τζολί ή ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, όμως ένα νέο πακέτο από τα κλεμμένα δεδομένα της Sony, συνοδεύτηκε χθες από μια μάλλον πιο σοβαρή απειλή.

Οι χάκερ έδωσαν στην δημοσιότητα ένα καινούριο πακέτο από τα όσα έχουν στην διάθεσή τους μέσα από ένα τόρεντ, μιλώντας ξεκάθαρα για πρώτη φορά για το «Interview», την ταινία που έχει εξοργίσει την Βόρεια Κορέα, χαρακτηρίζοντάς την «απαίσια» και απειλώντας πως «σύντομα ο κόσμος θα δει τι φρικτή ταινία έκανε η Sony Pictures. Ο κόσμος θα γεμίσει φόβο. Θυμηθείτε την 11η Σεπτεμβρίου του 2001. Σας συνιστούμε να μείνετε μακριά από τα μέρη που θα προβάλλουν την ταινία. (Κι αν τα σπίτια σας βρίσκονται κοντά καλύτερα να φύγετε)».

Μπορεί οι μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής να δηλώνουν ότι δεν φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα που να σχετίζεται με την ταινία, όμως ακόμη κι έτσι, ο Σεθ Ρόγκεν κι ο Τζέιμς Φράνκο αποφάσισαν να σταματήσουν την προώθηση της ταινίας και να μην δώσουν άλλες συνεντεύξεις, η πρεμιέρα του φιλμ στην Νέα Υόρκη ακυρώθηκε και η Sony δήλωσε πως οι αίθουσες που έχουν κλείσει ήδη προβολές του φιλμ, μπορούν αν θέλουν να τις ακυρώσουν.

Ηδη τα Carmike Cinemas, μια από τις αλυσίδες των κινηματογράφων που θα πρόβαλλαν το φιλμ αποφάσισαν να το αποσύρουν και παρ΄ότι η Sony θα βγάλει την ταινία στις αίθουσες, το κλίμα του φόβου που χτίζεται γύρω του δεν αφήνει πολλές ελπίδες για την εμπορική του επιτυχία.

Αν αυτά τα προβλήματα δεν ήταν ήδη αρκετά, η εταιρία έχει να αντιμετωπίσει και μια μήνυση από δύο πρώην υπαλλήλους της οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η εταιρία δεν έκανε ότι μπορούσε για να προστατεύσει τις προσωπικές τους πληροφορίες από την διαδικτυακή κλοπή.

Και μάτι μας λέει πως η ιστορία δεν τελειώνει εδώ, αφού οι χάκερς έχουν ήδη υποσχεθεί ένα ακόμη πακέτο αποκαλύψεων ως «χριστουγεννιάτικο δώρο», κάνοντας την Sony να αγωνιά ακόμη περισσότερο για το τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει αυτό.