Buzz

Πρώτο τρέιλερ του «Society of the Snow» του Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα

στα 10

Η ταινία θα κλείσει το φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας και αναμένεται στο Netflix κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

Πρώτο τρέιλερ του «Society of the Snow» του Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα

Ο Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα δεν είναι άγνωστος με τις ταινίες καταστροφής. To 2012 είχε σκηνοθετήσει το «The Impossible», βασισμένο στον καταστροφικό σεισμό 9.3 ρίχτερ στον Ινδικό Ωκεανό το 2004 και έδωσε ένα από τα πιο τρομαχτικά και αγωνιώδες θρίλερ της χρονιάς εκείνης.

Τώρα ο Μπαγιόνα πιάνει άλλη μια καταστροφή, αυτή την φορά την πτώση του Boeing 571 των αεροπορικών γραμμών της Ουρουγουάης, όπου είχε ναυλωθεί για να πετάξει μια ομάδα ράγκμπι στη Χιλή, συνετρίβη στην καρδιά των Ανδεων το 1972. Μόνο 29 από τους 45 επιβάτες του επέζησαν από το ατύχημα. Παγιδευμένοι σε ένα από τα πιο εχθρικά και απρόσιτα περιβάλλοντα στον πλανήτη, έπρεπε να καταφύγουν σε ακραία μέτρα για να παραμείνουν στη ζωή.

Διαβάστε ακόμα: Λαβκραφτικός τρόμος και διπλοπενιές στο πρώτο τρέιλερ του «Μινόρε»

society of the snow

Η ταινία με τίτλο «Society of the Snow», σε παραγωγή του Netflix, βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Πάμπλο Βιέρτσι, θα κλείσει το φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας εκτός διαγωνιστικού, ενώ ο Μπαγιόνα είχε δηλώσει πρόσφατα μάλιστα ότι οι πρώτες προβολές άφησαν το κοινό σε σοκ. Το σενάριο είναι του ίδιου του Μπαγιόνα και των Τζέιμι Μαρκί και Νικολά Κασαριέγκο και πρωταγωνιστούν οι Ενζο Βογκρίντσικ, Αγκουστίν Παρντέλ, Ματίας Ρέκαλτ, Εστεμπάν, Κουκούριτσκ, Ραφαέλ Φέντερμαν, Φρανσίσκο Ρομέρο, Βαλεντίνο Αλόνσο κ.α.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο συμβάν μεταφέρθηκε στην οθόνη. Το 1993 είχε γίνει ταινία σε σκηνοθεσία του Φρανκ Μάρσαλ με τίτλο «Alive» και πρωταγωνιστή τον Ιθαν Χοκ.

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα κάποια στιγμή μέσα στο 2023.