Buzz

Ο Γουίλ Φέρελ επιστρέφει στο Saturday Night Live (γιατί... #TimesUp)

στα 10

O κωμικός απόφοιτος της μεγάλης σχολής του Saturday Night Live επιστρέφει, για τρίτη φορά ως οικοδεσπότης, και σαρώνει τα πάντα: από τον Ντόναλντ Τραμπ μέχρι τον Αζίζ Ανζάρι κανένα θέμα της κοινωνικοπολιτικής επικαιρότητας δεν έμεινε ασχολίαστο.

Ο Γουίλ Φέρελ επιστρέφει στο Saturday Night Live (γιατί... #TimesUp)

Ο Γουίλ Φέρελ γράφει ιστορία κάθε φορά που παρουσιάζει το Saturday Night Live, ακριβώς γιατί οι κωμικές του περσόνες δεν έχουν φραγμούς: μπορεί να ισορροπεί με αβίαστη ευκολία και ευφάνταστη ευρηματικότητα ανάμεσα στο μπουφόνικο και το γελοίο και το πανέξυπνο και το καυστικό.

Μετά από μία έναρξη λοιπόν που τον ήθελε «τόσο χαρούμενο που βρίσκεται σε αυτή τη σκηνή, όπου χτύπησε το κεφάλι του σ' ένα δοκάρι και αιμορραγεί» (ένα άχρηστο στοιχείο για το μονόλογό του που όμως έδωσε άψογα τον τόνο της υπερβολής του επεισοδίου), ο Φέρελ αντιμετώπισε και την επικαιρότητα της σύγχρονης Αμερικής.

Θυμηθείτε κι αυτό: «Tucci Gang»: ο Σαμ Ρόκγουελ έστησε ένα tribute στον Στάνλεϊ Τούτσι στο SNL (κι εκείνος απάντησε)

Will ferrell snl 607

Από το πόσο οι Αμερικανοί έχουν «νοσταλγήσει» τον Τζορτζ Μπους, (σε σύγκριση με τον Ντόναλντ Τραμπ ο πάλαι ποτέ πιο ανόητος Πρόεδρος των Η.Π.Α. μοιάζει αντάξιος του να σμιλευτεί η προτομή του στο Ορος Ράσμορ), μέχρι το #TimesUp κίνημα και την ανίκανότητά μας να το συζητήσουμε ψύχραιμα, γυναίκα και άντρες (σ' ένα από τα πιο επιτυχημένα σκετς-σχόλια που αξίζει τον κόπο να γίνουν).

Απολαύστε τον:

Ο πρόλογος


Ας θυμηθούμε τι σημαίνει το W. ως μεσαίο αρχικό του Τζορτζ Μπους


#Time'sUp μάγκες - ιδρώσατε;


Να μη σου τύχει: να πρέπει να πάρεις θέση για την περίπτωση Αζίζ Ανζάρι:


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: