Buzz

Σιλβέστερ Σταλόνε εναντίον Τζέισον Μομόα: Ποιός έχει το μεγαλύτερο... τσεκούρι;

στα 10

Ποιος μπορεί να κάνει τον Σιλβέστερ Σταλόνε να δείχνει αδύναμος; Δεν μποορύμε να σκεφτούμε άλλον από τον Τζέισον Μομόα, ο οποίος στην πρώτη φωτογραφία από την ταινία του Γουόλτερ Χιλ «Bullet to the Head», στοχεύει το κεφάλι του Σλάι, αλλά με τσεκούρι...

Σιλβέστερ Σταλόνε εναντίον Τζέισον Μομόα: Ποιός έχει το μεγαλύτερο... τσεκούρι;

Ο Καλ Ντρόγκο του «Game of Thrones» και καινούριος «Κόναν ο Βάρβαρος», Τζέισον Μομόα, είναι ίσως ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος που στάθηκε ποτέ απέναντι στον Σιλβέστερ Σταλόνε. Δεν είμαστε σίγουροι αν φταίει η γωνία λήψης της συγκεκριμένης φωτογραφίας, αλλά συγκρίνοντας την ωμοπλάτη του Τζέισον με τον κορμό του Σιλβέστερ, είναι σαφές πως αν δεν υπήρχε σημαντική διαφορά στην αμοιβή και στην θέση του ονόματος του καθενός στους τίτλους του φιλμ, το τσεκούρι του Τζέισον θα ήταν αυτό που θα βαφόταν με αίμα.

Ομως όπως και στη ζωή, έτσι και στην ταινία του Γουόλτερ Χιλ, κανείς δεν είναι αθώος. Διότι ακόμη κι αν ο Τζέισον Μομόα είναι ξεκάθαρα ο κακός, υπεύθυνος για τον θάνατο του κολλητού του Σταλόνε, κι ο Σιλβέστερ δεν είναι παπαδοπαίδι, αλλά πληρωμένος δολοφόνος.

Σύμφωνα με τον Γουόλτερ Χιλ, το «Bullet to the Head» το οποιο είναι βασισμένο στα κόμικ του γάλου Αλέξις Νολάν «Headshot», είναι μια μάχη ανάμεσα σε δυο εντελώς διαφορετικούς άντρες, που ακολουθούν αντίθετα μονοπάτια. Και οι δυο ζουν με τους δικούς τους ηθικούς κώδικες, έστω κι αν ο ένας απέχει πολύ από τον άλλο».

Και κυρίως προσθέτουμε εμείς, αγαπούν τα τσεκούρια.

Κλικ στο gallery για περισσότερη τσεκουράτη δράση..