Buzz

Η Σιγκούρνεϊ Γουίβερ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «The Mandalorian & Grogu»

στα 10

Η Γουίβερ θα πρωταγωνιστήσει με μια ακόμα εμβληματική σειρά επιστημονικής φαντασίας, της οποίας τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν φέτος.

Η Σιγκούρνεϊ Γουίβερ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία  «The Mandalorian & Grogu»

Στις αρχές του έτους μάθαμε πως επιτέλους θα δούμε τον Baby Yoda εκεί που του αξίζει – στη μεγάλη οθόνη – σε μια νέα ταινία με τίτλο «The Mandalorian & Grogu», με την παραγωγή να ξεκινά μέσα στο 2024.

Και σύμφωνα με το The Hollywood Reporter η Σιγκούρνεϊ Γουίβερ θα πρωταγωνιστήσει κι αυτή δίπλα στον Πέδρο Πασκάλ στην ταινία. Δεν υπάρχει καμία λεπτομέρεια για το ποιον χαρακτήρα θα μπορούσε να παίξει η Γουίβερ μιας και δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για την πλοκή της ταινίας.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τόνι Γκιλρόι λέει πως η δεύτερη σεζόν του «Andor» είναι η πιο σημαντική δουλειά που έχει κάνει ως τώρα

the mandalorian season 3

Ο Τζον Φαβρό, ο οποίος δημιούργησε την σειρά «The Mandalorian» για το Disney+, θα σκηνοθετήσει την ταινία η οποία, αξίζει να σημειωθεί, πως θα είναι η πρώτη που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μετά το «Skywalker: Η Ανοδος» του 2019 (άλλες ταινίες που ετοιμάζονται είναι μια για το χαρακτήρα της Ρέι από την τελευταία τριλογία σε σκηνοθεσία της Σαρμίν Ομπαΐντ-Τσινόι, μια σε σκηνοθεσία του Τζέιμς Μάνγκολντ και άλλη μια από τον Ντέιβ Φιλόνι, χωρίς όμως να έχουν ακόμα κάποια ημερομηνία για την αρχή των γυρισμάτων τους).

Πιθανώς ορισμένοι πρόσθετοι χαρακτήρες από τη σειρά, όπως ο Μοφ Γίντεον του Τζιανκάρλο Εσπόζιτο, θα επιστρέψουν και στην ταινία, αλλά μέχρι στιγμής κανείς εκτός από τον Πασκάλ και τον Γουίβερ δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία έναρξης της παραγωγής, αλλά το «The Mandalorian & Grogu» αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή αργότερα μέσα στο έτος, αν και το δεύτερο εξάμηνο του 2024 μπορεί ο Πασκάλ να ξεκινήσει τα γυρίσματα για το «The Fantastic Four» (εξ ου και θα δανείσει μόνο την φωνή του όταν είναι απαραίτητο).