Φεστιβάλ / Βραβεία

Κερδίστε ένα αξέχαστο ταξίδι στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύρου

στα 10

Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύρου προσκαλεί έναν από εσάς, ως φιλοξενούμενο, να παρακολουθήσει από κοντά τη διοργάνωση στο όμορφο νησί.

Flix Team
Κερδίστε ένα αξέχαστο ταξίδι στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύρου

Η ομάδα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύρου απέδειξε ότι είναι ανήσυχη ήδη από την πρώτη διοργάνωση του 2013. Δύο χρόνια μετά - παραμένοντας εξίσου ανήσυχη και προσανατολισμένη σε νέες ιδέες και νέους τρόπους να βλέπει κανείς σινεμά, δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της για την τρίτη διοργάνωση που λαμβάνει χώρα από τις 3 μέχρι και τις 12 Ιουλίου 2015 στο - όπως αναφέρονται συχνά - «νησί» που δεν είναι άλλο από μια Σύρο που για δέκα μέρες αλλάζει πρόσωπο για να γίνει ένα με το φεστιβάλ και μεταμορφώνεται σε μια απροσδόκητη τεράστια αίθουσα προβολής και διάδρασης με την κινηματογραφική κουλτούρα.

SIFF Maki 607

Πλήθος αφιερωμάτων, διαγωνιστικά τμήματα με νέες φωνές από το παγκόσμιο σινεμά, ρετροσπεκτίβα σε έναν σπουδαίο κινηματογραφιστή, cult μεταμεσονύκτιες προβολές, μικρού και μεγάλου μήκους ιστορίες και εργαστήρια ταινιών και νέων τεχνολογιών απλώνονται σε κάθε πιθανό και απίθανο μέρος της Σύρου, σε ένα φεστιβάλ που είναι τόσο όμορφο, τόσο κλασικά μοντέρνο και τόσο ανήσυχο όσο το «νησί» που το φιλοξενεί.

Διαβάστε και δείτε εδώ όλα τα highlights από το πλούσιο και πρωτότυπο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει το Syros International Film Festival για τη φετινή του διοργάνωση

Φέτος, για πρώτη φορά, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύρου προσκαλεί έναν αναγνώστη του Flix, ως φιλοξενούμενο, να παρακολουθήσει το φινάλε της διοργάνωσης από κοντά! Ο τυχερός νικητής θα επισκεφτεί για πέντε μέρες - τέσσερις νύχτες - το 3ο SIFF, από τις 9 ως και τις 12 Ιουλίου, με τα ακτοπλοϊκά του εισιτήρια, τη διαμονή του και την κάρτα του για τις προβολές δώρο από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύρου! Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να διεκδικήσετε να είστε εσείς ο θεατής που θα ταξιδέψει στη Σύρο, μπείτε στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook και κάντε share, like ή comment στο post, μαζί με το ονοματεπώνυμό σας. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη, 30 Ιουνίου και ο νικητής της κλήρωσης θα ειδοποιηθεί με direct message.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου στο επίσημο site της διοργάνωσης.


Διαβάστε ακόμη: Syros International Film Festival 2015: Ενα φεστιβάλ κινηματογράφου σαν να είναι νησί!