Buzz

«Sherlock Holmes 2: Το Παιχνίδι των Σκιών»: δείτε 9 clips, ένα μήνα πριν την ταινία!

στα 10

Το στούντιο της Warner Bros ήταν φειδωλό με τα προωθητικά υλικά του «Sherlock Holmes 2: Το Παιχνίδι των Σκιών». Μέχρι χθες, που διοχέτευσε ένα δεκάλεπτο, συνολικά, από την πολυαναμενόμενη κωμική περιπέτεια.

«Sherlock Holmes 2: Το Παιχνίδι των Σκιών»: δείτε 9 clips, ένα μήνα πριν την ταινία!

Με την επιτυχία που γνώρισε η πρώτη ταινία, το «Sherlock Holmes» του 2009, ήταν φυσικό η Warner Bros να θεωρήσει ότι το κοινό δεν έχει ανάγκη από τερτίπια για να συρρεύσει και στο σίκουελ.

Το ότι δεν τα έχουμε ανάγκη, δε σημαίνει κι ότι δεν τα απολαμβάνουμε!

Βυθιστείτε, λοιπόν, στη νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι, στο σκοτεινό Λονδίνο του Αρθουρ Κόναν Ντόιλ και στους ήρωές του, εκεί όπου τίποτα δεν είναι μόνο καλό ή μόνο κακό, το μαύρο όμως οπωσδήποτε είναι το χρώμα που επικρατεί, ακόμα κι αν πρόκειται για μαύρο χιούμορ!

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ παρεκτρέπεται ακόμα περισσότερο ως Σέρλοκ Χολμς, ο Τζουντ Λο κρατά και πάλι τα αόρατα ηνία ως Γουάτσον, η σχέση τους μοιάζει πιο εξαρτημένη και χαριτωμένη παρά ποτέ, η καταχθόνια Ρέιτσελ ΜακΑνταμς φαίνεται να κρατά και πάλι ρόλο κλειδί, ενώ η Νούμι Ραπάς (έτσι προφέρεται…) ανάβει τσιγγάνικες φωτιές. Την παράσταση όμως ενδέχεται να κλέψει ο Τζάρεντ Χάρις, ως άξιος αντίπαλος του Χολμς, Καθηγητής Μοριάρτι.

Βασισμένο στο βιβλίο του Αθρουρ Κόναν Ντόιλ, «The Final Solution», το «Game of Shadows» είναι μια αυτόνομη ταινία, όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι της παραγωγής, και ενώ εκτυλίσσεται ένα χρόνο μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, δεν προϋποθέτει από το θεατή γνώση του πρώτου φιλμ.

Η ταινία θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 26 Δεκεμβρίου 2011, ενώ στην Μ.Βρετανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες θα βγει μια μέρα νωρίτερα, ανήμερα Χριστούγεννα. Στην Ελλάδα το περιμένουμε λίγο πιο αργά, στις 5 Ιανουαρίου.

Δείτε το τρέιλερ του «Sherlock Holmes 2: Το Παιχνίδι των Σκιών» εδώ και διασκεδάστε με τις παρακάτω, εννέα σκηνές της ταινίας.