Buzz

Ο Σον Λέβι σκέφτεται ένα crossover «Stranger Things» x «Deadpool»

στα 10

Σίγουρα δεν θα είναι το πιο περίεργο πράγμα που θα έχουμε δει ποτέ, εάν αυτό γίνει πραγματικότητα.

Ο Σον Λέβι σκέφτεται ένα crossover «Stranger Things» x «Deadpool»

Μια από τις αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές αυτή την περίοδο δεν είναι άλλη από το «Stranger Things». Και σίγουρα, ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, είναι και ο Ράιαν Ρέινολντς. Τι κοινό, όμως, μπορεί να έχουν αυτά τα δυο;

Τον Σον Λέβι, ο οποίος είναι ένας από τους παραγωγούς του «Stranger Things» και ο σκηνοθέτης του επερχόμενου «Deadpool 3» της Marvel, κάτι που τον έχει κάνει να σκέφτεται αρκετά σοβαρά ένα είδος περίεργου crossover μεταξύ των δυο αυτών franchises. Αυτό εκμυστηρεύτηκε στο Variety τη νύχτα των βραβείων Emmy, όταν ο ίδιος μίλησε για το πως νιώθει που βρίσκεται σε αυτή την περίοπτη θέση στο να εμπλέκεται σε δυο από τα μεγαλύτερα franchises στη μικρή και στη μεγάλη οθόνη, λέγοντας πως σκέφτεται να δημιουργήσει ένα STCU (Stranger Things Cinematic Universe).

«Ναι, χτίζουμε ένα STCU και τώρα που περνάω χρόνο με τον Κέβιν Φάιγκι, μαθαίνω πολλά για το πώς να διαχειρίζομαι ένα σύμπαν. Έτσι, παίρνω αυτές τις δεξιότητες και τις εφαρμόζω στο STCU», εξήγησε ο Λέβι.

Διαβάστε ακόμα: Η spin-off σειρά του «Stranger Things» θα είναι κάτι που ούτε το Netflix περιμένει

Deadpool

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο που ενδιαφέρεται να κάνει ο Λέβι. Είτε είναι αδύνατο είτε όχι, φαίνεται ότι ο σκηνοθέτης και ο Ράιαν Ρέινολντς σκέφτονται τρόπους να συνδέσουν τα δύο σύμπαντα με κάποιο τρόπο. «Είναι αστείο, αλλά ο Ράιαν και εγώ προσπαθούσαμε να καταλάβουμε πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα crossover “Deadpool” και “Stranger Things”. Δεν το έχουμε καταφέρει ακόμα, αλλά είναι στο τραπέζι».

Οσο τρελό κι αν ακούγεται αυτό, είναι σίγουρα τόσο μέτα που ταιριάζει απόλυτα στην αισθητική του «Deadpool» και αν κάποιος μπορεί να το κάνει πραγματικότητα, αυτός δεν είναι άλλος από τον Λέβι. Το μόνο σίγουρο πάντως ότι έχουμε δει πολύ πιο περίεργα crossovers να συμβαίνουν…