Industry

To 2o PactWorkshop είναι εδώ. Δηλώστε συμμετοχή!

στα 10

Το PactWorkshop επιστρέφει για δεύτερη χρονιά. Δηλώστε συμμετοχή έως και τις 13 Οκτωβρίου.

To 2o PactWorkshop είναι εδώ. Δηλώστε συμμετοχή!

Η Ενωση Παραγωγών Οπτικοακουστικών Eργων, σε συνεργασία με το The Hellenic Initiative, το Global Greek Film Initiative of LA Greek Film Festival, το New York College και το Athens Film Office, συνεχίζουν τις δράσεις για την επιμόρφωση νεοεισερχομένων συνεργατών στον οπτικοακουστικό τομέα. Το 2ο PactWorkshop απευθύνεται σε βοηθούς σκηνοθέτη και προσφέρεται δωρεάν.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν πάνω σε γνωστές οπτικοακουστικές παραγωγές που ήδη έχουν παίξει στον κινηματογράφο ή την τηλεόραση, να αναπτύξουν τις ικανότητες τους στην οργάνωση προγράμματος γυρισμάτων και τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες, καθώς και να μάθουν πώς μπορούν να διαχειριστούν την οργάνωση όλων των υποομάδων μιας οπτικοακουστικής παραγωγής.

Τo workshop θα διεξαχθεί σε 2 συνεχόμενα σαββατοκύριακα, σε ελληνικά και αγγλικά, με εισηγητές από την Αθήνα, το Λονδίνο και το Λος Αντζελες. Η διάρκεια παρακολούθησής του θα είναι 40 ώρες, ενώ θα πραγματοποιηθεί και πρακτική άσκηση από απόσταση στην ενδιάμεση εβδομάδα, η οποία θα παρουσιαστεί την τελευταία μέρα.

Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν την εκπαίδευση, θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης (σε ειδική εκδήλωση) και θα προσληφθούν στις προσεχείς παραγωγές των εταιριών-μελών της ΠΑΚΤ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και 13/10/24.

2o-pact-workshop

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το 2ο PactWorkshop, καθώς και για τις δηλώσεις συμμετοχής εδώ.