Φεστιβάλ / Βραβεία

Θέλεις Κεφαλλονιά με σινεμά; Γίνε εθελοντής στο SeaNema

στα 10

Το SeaNema 2018, το Φεστιβάλ που μετατρέπει τις παραλίες της Κεφαλλονιάς σε ανοιχτά σινεμά, ξεκινά στις 30 Ιουλίου. Δήλωσε εθελοντής τώρα!

Flix Team
Θέλεις Κεφαλλονιά με σινεμά; Γίνε εθελοντής στο SeaNema

Τo SeaNema Open Air Film Festival επιστρέφει για τέταρτη συνεχή χρονιά αυτό το καλοκαίρι στο νησί της Κεφαλλονιάς, φέρνοντας μαζί του νέα διαμάντια του ανεξάρτητου κινηματογράφου, διαχρονικά αριστουργήματα, ειδικά αφιερώματα και μια σειρά από παράλληλες δράσεις και εκπλήξεις. Το όμορφο νησί του Ιονίου υποδέχεται το 4ο SeaNema Open Air Film Festival από τις 30 Ιουλίου έως και τις 2 Αυγούστου 2018, και σας προσκαλεί να βουτήξετε μαζί του στα μαγικά νερά της έβδομης τέχνης.

Θυμηθείτε εδώ τις ανταποκρίσεις του Flix από το SeaNema 2017

Φέτος, το SeaNema Open Air Film Festival προσπαθεί να φέρει ακόμα περισσότερες ταινίες σε περισσότερα μέρη με μεγαλύτερη συμμετοχή και απήχηση. Το Seanema Festival στηρίζεται στην προσφορά των ανθρώπων του και για αυτό αυτή τη χρονιά σας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ!

seanema 607

Επιλέξτε να γίνετε εθελοντές και βοηθήστε κι εσείς να ξαναγίνει η Κεφαλλονιά ένα απέραντο θερινό σινεμά δίπλα στη θάλασσα, για όλους! Αιτήσεις συμμετοχής & περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εθελοντισμού του 4ου Seanema Open Air Film Festival εδώ.

Διαβάστε ακόμη: SeaNema Open Air Film Festival 2017 | Βουτήξτε στον κόσμο του παραθαλάσσιου φεστιβάλ μέσα από ένα ντοκιμαντέρ

Tags: seanema