Industry

Save the date! Σημειώστε στην ατζέντα σας πότε θα δείτε και το 3ο «Hobbit»!

στα 10

Δίνοντας χαρά στους απανταχού fans των πλασμάτων της Μέσης Γης, ο Πίτερ Τζάκσον έβαλε τα projects του σε τάξη, με τίτλους και ημερομηνίες!

Save the date! Σημειώστε στην ατζέντα σας πότε θα δείτε και το 3ο «Hobbit»!

Ξεδιαλύνοντας το τοπίο και, ταυτόχρονα, μπερδεύοντας λίγο τα πράγματα, ο Πίτερ Τζάκσον και η Warner ανακοίνωσαν τα επιβεβαιωμένα σχέδιά τους για την τριλογία του «Hobbit».

Ναι, το τρίτο μέρος θα υπάρξει, οριστικά κι έχει και τίτλο: «The Hobbit: There and Back Again». Δεν έχετε άδικο, αυτός ήταν ο τίτλος του δεύτερου μέρους, αλλά τώρα τον πήρε το τρίτο.

Αντίθετα, το δεύτερο μέρος τώρα άλλαξε τίτλο και θα λέγεται : «The Hobbit: The Desolation Of Smaug». Παράλληλα, και οι τρεις ταινίες επιβεβαίωσαν τις ημερομηνίες εξόδου τους, που είναι:

  • «The Hobbit: An Unexpected Journey» στις 14 Δεκεμβρίου 2012
  • «The Hobbit: The Desolation Of Smaug» στις 13 Δεκεμβρίου 2013
  • «The Hobbit: There And Back Again» στις 18 Ιουλίου 2014

Ενώ, δηλαδή, η πρώτη και η δεύτερη ταινία θα βγουν με ακριβώς ένα χρόνο διαφορά, η τρίτη θα ακολουθήσει μόλις έξι μήνες αργότερα.

Ο Νταν Φέλμαν, Πρόεδρος της αμερικανικής διανομής της Warner Bros. έχει την εξήγηση: «Ηταν συνειδητή επιλογή να μικρύνουμε τη χρονική απόσταση ανάμεσα στην έξοδο της δεύτερης και της τρίτης ταινίας. Η πρεμιέρα του Ιουλίου μας επιτρέπει κατ’ αρχήν να επωφεληθούμε από την περίοδο του καλοκαιριού, αλλά επιπλέον έτσι οι fans θα χρειαστεί να περιμένουν λιγότερο για το φινάλε αυτής της επικής περιπέτειας!»

Διαβάστε εδώ περισσότερα νέα των «Hobbit»