Buzz

Σαββατοκύριακο έρχεται, κάντε φασίνα με τα «Muppets»!

στα 10

Ολα γίνονται πιο εύκολα όταν τα κάνεις μαζί με φίλους, ακούγοντας μουσική, ή παίζοντας μουσική, ή ακόμα και… καταστρέφοντας το σύμπαν!

Σαββατοκύριακο έρχεται, κάντε φασίνα με τα «Muppets»!

Τα Muppets μπορεί να έχουν σκουριάσει λιγάκι μετά από τόσα χρόνια… απουσίας από το χώρο, αλλά δεν τους παίρνει και πολύ για να ξαναθυμηθούν πώς φέρονται οι αληθινοί σταρ.

Την ερχόμενη Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, τα «Muppets» θα απαιτήσουν την προσοχή του ελληνικού κοινού για τη νέα τους περιπέτεια.

Ο Γουόλτερ, ο μεγαλύτερος θαυμαστής των Muppets στον κόσμο, και οι καλοί του φίλοι Γκάρι και Μέρι, βρίσκονται για διακοπές στο Λος Αντζελες, όταν πληροφορούνται πως ο πετρελαιάς Τεξ Ρίτσμαν σκοπεύει να κατεδαφίσει το περίφημο Muppet Theater, με σκοπό να στήσει στη θέση του μια πετρελαιοπηγή. Πανικόβλητοι, οι τρεις φίλοι βρίσκουν τον Κέρμιτ και όλοι μαζί αποφασίζουν να αναζητήσουν τους πρώην φίλους και συνεργάτες τους, προκειμένου να διοργανώσουν με τη βοήθειά τους τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό μαραθώνιο στην ιστορία των Muppets, με σκοπό να συγκεντρώσουν τα 10 εκατομμύρια δολάρια που απαιτούνται, για να παραμείνει το θέατρο στη θέση του. Ωστόσο, ο Τεξ δεν σκοπεύει να καταθέσει έτσι εύκολα τα όπλα, καθότι ουδέποτε χώνεψε τα «άνοστα» αστεία των Muppets...

Δείτε στο αποκλειστικά υποτιτλισμένο βίντεο πώς καταφέρνουν τα Muppets να βάλουν το θέατρο σε τάξη και… τον κόσμο σε αταξία!

Tags: muppets