Φεστιβάλ / Βραβεία

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα ερμηνεύσει ζωντανά το «I’m Just Ken» στα Οσκαρ

στα 10

Αλλα θα είναι Kenough για να κερδίσει το τραγούδι του το βραβείο;

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα ερμηνεύσει ζωντανά το «I’m Just Ken» στα Οσκαρ

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ ετοιμάζεται να φέρει την Kenergy στη μεγάλη βραδιά των Οσκαρ, μια και τελικά επιβεβαιώθηκε πως θα τραγουδήσει ζωντανά το «I’m Just Ken» σε αυτά.

To «I’m Just Ken», μαζί με τη μπαλάντα της Μπίλι Αϊλις «What Was I Made For?», είναι υποψήφια φέτος στην κατηγορία για το Καλύτερο Τραγούδι, με την μάχη να αναμένεται να δοθεί μεταξύ αυτών των δυο, διχάζοντας έτσι τους ψηφοφόρους της Ακαδημίας.


O δρόμος για τα Οσκαρ: Θυμηθείτε εδώ τις φετινές υποψηφιότητες


barbie

Πάντως πριν λίγους μήνες είχε ακουστεί πως οι διοργανωτές της μεγάλης εκείνης βραδιάς, σκέφτονται αρκετά σοβαρά για το απόλυτο extravagant μουσικό άνοιγμα βασισμένο στην ταινία «Barbie». Φυσικά και βουτηγμένο στα ροζ και σκηνοθετημένο από την ίδια την Γκέργουιγκ, κάτι όμως που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Ο Μαρκ Ρόνσον, ο οποίος έκανε την παραγωγή της μουσικής της «Barbie», μοιράστηκε πρόσφατα με το Variety το ιδανικό για εκείνον άνοιγμα στα φετινά Οσκαρ και πώς θα φαινόταν όλο αυτό στη μεγαλύτερη σκηνή του Χόλιγουντ. «Ο Slash με μηχανή αέρα, ο Ράιαν, μονόκεροι να τρέχουν σε όλη τη σκηνή, ένα υπερθέαμα σε σκηνοθεσία της Γκρέτα Γκέργουιγκ. Αυτό που ήθελα να δω».


O δρόμος για τα Οσκαρ: Προγνωστικά, στατιστικά, ανατροπές, φαβορί και αουτσάιντερ στο ειδικό τμήμα του Flix για τα φετινά βραβεία Οσκαρ που ανανεώνεται συνεχώς