Buzz

Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Λεονάρντο Ντι Κάπριο (ξανά) μαζί

στα 10

Εχοντας συναντηθεί μόνο μια φορά κινηματογραφικά στο παρελθόν και αφού ο ένας θεωρείται άξιος διάδοχος του άλλου, οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο ετοιμάζονται να συμπρωταγωνιστήσουν στην καινούρια ταινία του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ με θέμα τη δολοφονία του Τζον Κένεντι.

Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Λεονάρντο Ντι Κάπριο (ξανά) μαζί

Προσοχή. Αυτή δεν είναι η ταινία του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ που ακολουθεί τον «Οδηγό Αισιοδοξίας», αφού ο σκηνοθέτης βρίσκεται αυτήν την εποχή στα γυρίσματα του «American Hustle» ξανά με τους Μπράντλεϊ Κούπερ και Τζένιφερ Λόρενς αλλά και τον αγαπημένο του Κρίστιαν Μπέιλ που είχαν συνεργαστεί στο «The Fighter».

Ο Ο. Ράσελ όμως έχει ήδη το επόμενο πρότζεκτ έτοιμο και δεν είναι άλλο από το «Legacy of Secrecy», που βασίζεται στο βιβλίο των Λαμάρ Γουόλντρον και Θομ Χάρτμαν και αφηγείται την εξομολόγηση του νονού της Μαφίας Κάρλος Μαρτσέλο στον πληροφοριοδότη του FBI, Βαν Λάνινγκχαμ πως ήταν αυτός που διέταξε τη δολοφονία του Τζον Κένεντι. Ως μέρος μιας επικίνδυνης και απόρρητης μυστικής αποστολής, το FBI τοποθέτησε τον Βαν Λάνινγκχαμ ως έμπιστο του Μαρσέλο προκειμένου να μάθει περισσότερες πληροφορίες για το θέμα.

Το σημαντικό, βέβαια, δεν είναι ακόμη μια ταινία για τη δολοφονία του Τζον Κένεντι (γυρίζεται ήδη ακόμη μια από τον Ντέιβιντ Μάμετ με την Κέιτ Μπλάνσετ - διαβάστε περισσότερα εδώ), αλλά πως στο φιλμ θα παίξει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο απέναντι στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, πράγμα που φέρνει τους δύο ηθοποιούς ξανά στο ίδιο πλατό μετά το «This Boy's Life» του 1993 και το «Marvin's Room» του 1996.

Αφήστε που μετά τον χαρακτηρισμό του Ντι Κάπριο ως ο «επόμενος Ντε Νίρο» (κυρίως λόγω της μόνιμης συνεργασίας του με τον Μάρτιν Σκορσέζε), ο Ντι Κάπριο θα έχει την ευκαιρία να συναγωνιστεί στα ίσα με το είδωλό του.

2 Σκηνή από το «This Boy's Life»

Ο Ντι Κάπριο θα παίξει τον πληροφοριοδότη του FBI, o Ντε Νίρο φυσικά τον αρχιμαφιόζο και η Ακαδημία ετοιμάζεται από τώρα να μοιράσει μερικά Οσκαρ...

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «American Hustle».