Φεστιβάλ / Βραβεία

Ρομαντικό τρέιλερ για το «Τrishna» του Μάικλ Γουιντερμπότομ

στα 10

Ετοιμο για την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ του Τορόντο, το «Τrishna» του Μάικλ Γουιντερμπότομ απέκτησε τρέιλερ και ήδη τη φήμη της πιο «εξωτικής» μεταφοράς μυθιστορήματος του Τόμας Χάρντι.

Ρομαντικό τρέιλερ για το «Τrishna» του Μάικλ Γουιντερμπότομ

Στην τρίτη κινηματογραφική μεταφορά μυθιστορήματος του Τόμας Χάρντι, μετά το «Jude» και το «Στα Χρόνια της Απληστίας», ο Γουίντερμπότομ μεταφέρει το «Tess of the d’Urbervilles» στην Ινδία του σήμερα με πρωταγωνίστρια τη Φρίντα Πίντο («Slumdog Millionaire» και τον Ριζ Αχμέντ («Four Lions»), φιλοδοξώντας να είναι αυτή η μεγάλη ρομαντική ταινία της χρονιάς.

Υποκύπτοντας στην cheesy ατμόσφαιρα ενός τρέιλερ χωρίς πρόζα, ο Γουιντερμπότομ αναδεικνύει την φωτογραφία του μόνιμου συνεργάτη του, Mαρσέλ Ζισκίντ, τα τραγούδια του Ινδού Αμίτ Τριβέντι και τη μουσική του Ουγκέρου Ουμεμπαγιάσι («Ερωτική Επιθυμία», «A Single Man») σε ένα αντι-Bollywood love story, από τα πιο «καταραμένα» της παγκόσμια λογοτεχνίας.

Μακριά από την καλύτερη, μέχρι σήμερα, διασκευή του μυθιστορήματος από τον Ρομάν Πολάνσκι («Tess» / 1979), κάτι μας λέει πως ο υπερπαραγωγικός Γουιντερμπότομ χτυπάει με το «Τrishna» κέντρο σε μια σίγουρη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία.